Webinaari: Saavutettavat verkkopalvelut

Time: 07.06.2022 09:30
Duration: 45 minuuttia

Hyvä verkkopalvelu on suunniteltu niin, että sieltä löytää etsimänsä helposti, sitä on miellyttävä käyttää ja sen sisältö on helppo ymmärtää. Saavutettavuudeltaan hyvässä verkkopalvelussa otetaan huomioon käyttäjien tarpeet niin, että käyttäminen on helppoa eri tilanteissa, erilaisilla laitteilla ja apuvälineillä, huolimatta henkilön vammoista tai rajoitteista.

Saavutettavuuden huomioimisen prosessi on hyvä suunnitella huolellisesti. Se koskettaa organisaation toimintoja ja eri rooleissa toimivia henkilöitä eri tavoin.

Käytännössä tämä voi tarkoittaa saavutettavuuden huomioimista mm. digitaalisen sisällön tuottamisessa, markkinoinnissa, palveluiden suunnittelussa ja toteutuksessa sekä laadunvarmistuksessa.

Saavutettavat verkkopalvelut -webinaarissa käydään läpi, miksi saavutettavuus on tärkeää huomioida, mitä lainsäädäntö edellyttää, ja mitä saavutettavuuden huomioiminen tarkoittaa käytännön työssä eri rooleissa toimivien henkilöiden kannalta.

Ajankohta: tiistai 7.6.2022 klo 9.30 – 10.15

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Webinaarin asiantuntija

Webinaarin asiantuntijana toimii kumppanimme Eficoden saavutettavuusasiantuntija Timo Övermark, jolla on vahva kokemus ja ammattitaito saavutettavien verkkopalveluiden parista.

Timo on työskennellyt digitaalisten palveluiden parissa noin 15 vuotta, ja saavutettavuus on hänellä tuttua jo yli 10 vuoden ajalta. Timo vastaa Eficodessa saavutettavuus-osaamisalueesta.

Saavutettavuuskoulutukset

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Tags

Saavutettavuus Ohjelmistokehitys