Webinaari: Voiko SharePoint-intranetin toteuttaa ilman toteuttajakumppania?

Time: 19.09.2023 09:30
Duration: 45 minuuttia

Tässä webinaarissa asiantuntijamme Heidi Selkäinaho käy läpi, millaista osaamista organisaation sisällä tarvitaan, jos intranet halutaan rakentaa omin voimin ilman teknistä toteuttajakumppania.

Webinaarissa käsitellään kolme erilaista osaamisroolia ja heidän vastuitaan intranetin toteuttamisessa:

  • SharePoint-osaajan rooli, joka tuntee hyvät käytännöt ja tietää, miten vastata organisaation tarpeisiin
  • Päätoimittajan rooli, joka linjaa yhtenäiset käytännöt sisällön esittämiseen, käytettävyyteen, saavutettavuuteen ja ulkoasuun
  • It-osaajan rooli, joka hoitaa tekniset hommat pellin alla.

Lisäksi webinaarissa pohditaan ja avataan, miten intranetin voisi toteuttaa kumppanin kanssa yhdessä siten, että kumppani ohjaa työtä, mutta päävastuu tekemisestä on yrityksen sisällä.

Webinaarin ajankohta ti 19.9.2023 klo 9.30 – 10.15.

Webinaarin tallenne

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Webinaarin asiantuntija

Työyhteisöjen digiviestinnän konsultti Heidi Selkäinaho on Tieturin kouluttaja ja yrittäjä. Heidi kouluttaa Tieturilla SharePoint intranet-alustana -kurssia sekä Microsoft 365 tiimityössä – kurssia. Heidillä on 14 vuoden kokemus SharePoint-intranet-konsulttina toimimisesta, ja yrityksensä Somepointin kautta Heidi auttaa organisaatioita intranettien toteutuksessa esiselvitysvaiheesta aina toteutukseen, sisällöntuotannon tukemiseen ja lanseeraukseen asti. Heidi pitää tärkeänä intranetin toteutuksessa käyttäjälähtöisyyttä ja käytettävyyttä sekä eri viestintä- ja tiedonhallintakanavien selkeää roolitusta.

Aiheeseen liittyviä koulutuksia:

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Tags

Microsoft 365 Julkaisujärjestelmät SharePoint