Allekirjoitettu osakevaihtosopimus tuo mahdollisuuksia koulutusliiketoimintaamme

Published 2.6.2022
Reading time approx 1 min

Management Institute of Finland MIF Oy:n ja Tieturi Oy:n omistaja, pörssilistattu Soprano Oyj, on tänään allekirjoittanut osakevaihtosopimuksen autoalla toimivan Wetterin osakkeista. Toteutuessaan järjestely avaa uusia mahdollisuuksia myös koulutusliiketoiminnallemme.

Yritysjärjestelyn myötä konsernimme tulee kasvamaan paljon isommaksi toimijaksi. Yhdessä uusien kollegoiden ja omistajien kanssa avautuu hienoja mahdollisuuksia kehittää koulutuspalveluitamme yhä vaikuttavimmiksi.

Tänään ja tulevaisuudessa meidän kaikki pitää huolehtia oman osaamisemme pysymisestä ajan tasalla. Tämä on tärkeää niin arjen sujuvuudelle kuin uusien innovaation syntymiselle. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen oppija ja siksi me tarjoamme oppimista eri koulutusmuodoilla ja sadoista eri aiheista. Wetteri tuo meille mahdollisuuden palvella myös muutoksessa olevaa autoalaa kehittämään osaamistaan.

MIFin ja Tieturin henkilöstö auttaa teitä kaikkia mielellään osaamisen kehittämisen asioissa kuten jo kymmenien vuosien ajan, allekirjoitettu järjestely ei tuo muutoksia tähän tai sopimuksiin.

Nähdään koulutuksissa!

Pauliina

Lisätietoja Soprano Oyj:n 2.6.2022 julkaistusta tiedotteesta tiedotteesta.

About author:

Pauliina Lautanen-Nissi
Business Director

Tags

Tieturi