Allekirjoitettu osakevaihtosopimus tuo mahdollisuuksia koulutusliiketoimintaamme

Julkaistu 2.6.2022
Lukuaika noin 1 min

Management Institute of Finland MIF Oy:n ja Tieturi Oy:n omistaja, pörssilistattu Soprano Oyj, on tänään allekirjoittanut osakevaihtosopimuksen autoalla toimivan Wetterin osakkeista. Toteutuessaan järjestely avaa uusia mahdollisuuksia myös koulutusliiketoiminnallemme.

Yritysjärjestelyn myötä konsernimme tulee kasvamaan paljon isommaksi toimijaksi. Yhdessä uusien kollegoiden ja omistajien kanssa avautuu hienoja mahdollisuuksia kehittää koulutuspalveluitamme yhä vaikuttavimmiksi.

Tänään ja tulevaisuudessa meidän kaikki pitää huolehtia oman osaamisemme pysymisestä ajan tasalla. Tämä on tärkeää niin arjen sujuvuudelle kuin uusien innovaation syntymiselle. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen oppija ja siksi me tarjoamme oppimista eri koulutusmuodoilla ja sadoista eri aiheista. Wetteri tuo meille mahdollisuuden palvella myös muutoksessa olevaa autoalaa kehittämään osaamistaan.

MIFin ja Tieturin henkilöstö auttaa teitä kaikkia mielellään osaamisen kehittämisen asioissa kuten jo kymmenien vuosien ajan, allekirjoitettu järjestely ei tuo muutoksia tähän tai sopimuksiin.

Nähdään koulutuksissa!

Pauliina

Lisätietoja Soprano Oyj:n 2.6.2022 julkaistusta tiedotteesta tiedotteesta.

Tietoa kirjoittajasta:

Pauliina Lautanen-Nissi
Liiketoimintajohtaja

Tieturin liiketoimintajohtajalla Pauliinalla on pitkä kokemus koulutusyhtiöiden johto-, myynti ja kehitystehtävistä. Pauliina innostuu elinikäisestä oppimisesta ja sen tukemisesta. Vapaa-aikanaan hän nauttii luonnonrauhasta mökkimaisemissa.

Asiasanat:

Tieturi