Kevään 2023 uudet koulutukset huomioivat tekoälyn ja datan hyödyntämisen

Published 22.12.2022
Reading time approx 2 min

Kehitämme jatkuvasti koulutussisältöjämme. Näin takaamme koulutustemme ajankohtaisuuden, laadun ja vaikuttavuuden. Kevätkaudelle olemme jo julkistaneet uutuuskoulutuksia, jotka käsittelevät mm. ChatGPT:tä ja tekoälyn hyödyntämismahdollisuuksia sekä datan hyödyntämistä AWS-palveluissa.

ChatGPT sovelluskehittäjälle ja projektipäällikölle

Saatavilla helmikuussa 2023

Kun OpenAI julkisti ChatGPT:n, otettiin pieni askel tekoälykehityksessä, mutta jättiharppaus sen jokapäiväisissä hyödyntämismahdollisuuksissa. Uutuuskoulutuksessamme opit, miten hyödyntää tehokkaasti ChatGPT:tä jo nyt ja miten se tai samankaltaiset työvälineet tulevat kehittyessään olemaan välttämätön osa mitä tahansa kehitysprojektia.

Tutustu ChatGPT -koulutukseen >

Building Modern Data Analytics Solutions on AWS -koulutuspaketti

Koulutuspolku alkaa huhtikuussa 2023

Datan hyödyntämisen merkitys kasvaa jatkuvasti. Uudesta koulutuspaketistamme saat kattavan opin nykyaikaisten datataitojen kehittämiseen, ja koulutusten jälkeen opit hyödyntämään AWS:n datapalveluita datan tallentamiseen, käsittelyyn, analysointiin.

Tutustu uuteen AWS-koulutuspakettiin >

Testaus Java- ja Spring Boot -projekteissa

Saatavilla maalis-huhtikuussa 2023

Testaus on olennainen osa nykyaikaista ohjelmistokehitystä ja jokaisen Java-kehittäjän on hyvä osata testauksen perusteet. Uudelta Spring Boot testaus -kurssilta opit hyvän palvelinkoodin testauksen taidot Spring Boot -sovelluskehityksessä. Uudella Testauksen perusteet Javalla -kurssilla opit hyödyntämään yleisimpiä testauskirjastoja ja -kehyksiä: JUnitia (kurssilla käytössä versio 5, eli Jupiter), Hamcrestiä ja Mockitoa.

AWS Jam – pelillistetty tapa oppia parhaat AWS-käytännöt


AWS Jamin avulla pääset harjoittelemaan ja pelaamaan tiimeissä sekä oppimaan parhaita AWS-käytäntöjä. Toteutamme AWS Jam -tapahtumia pääsääntöisesti asiakaskohtaisina toteutuksina. Mikäli kiinnostuit AWS Jamista, ota yhteyttä myyntiimme niin suunnitellaan yhdessä teidän tarpeisiinne soveltuva kokonaisuus.

Koulutus räätälöitynä tarpeisiinne

Tuemme organisaatiosi tarpeita ja tavoitteita tarjoamalla asiakaskohtaiset koulutukset juuri teidän tarpeidenne ja aikataulujenne mukaan. Onpa tavoitteenasi nopea taitojen päivitys tai pitkäjänteinen kehittäminen, räätälöimme toteutukset tarpeenne mukaan.

Haluatko koulutuksesta lisätietoja tai asiakaskohtaisen toteutuksen? Ota yhteyttä info@tieturi.fi tai p. 010 432 1001.

Tags

Tekoäly Java AWS Data-analytiikka Spring Boot ChatGPT