Kevyttä kesälukemista

Published 6.7.2018
Reading time approx 1 min

Lomalla on mukavasti aikaa lueskella. Mikä on mukavampaa, kun oikaista aurinkoisena päivänä riippumattoon tai löhötuoliin lukemaan? Tai hyödyntää sadepäivät käpertymällä sohvalle kiinnostavan kesälukemisen kanssa?

Kuuluuko kesälukemistoosi dekkarit, romaanit, sarjakuvat, elämänkerrat vai ammattikirjallisuus? Vai tuntuvatko kirjat turhan isoilta kokonaisuuksilta? Eipä hätää, teimme sinulle mukavan kevyen lukupaketin, josta löytyy sopivasti huumoria ja faktaa. Valitsimme blogeistamme kaikkien aikojen suosituimmat ja muutenkin erittäin mielenkiintoiset tekstit – nautiskele vaikka juttu kerrallaan tai lue koko setti yhdellä istumalla.

Älä vaikuta tyhmältä – opettele digisanasto! -juttu avaa digisanaston haastavimmatkin termit. Luettuasi tämän pystyt puhumaan sujuvaa digiä.

Miksi projekti mättää – projektijohtamisen ongelmia -jutussa pohditaan suurimpia syitä projektien epäonnistumiseen tai nihkeään etenemiseen. Kannattaa lukaista, että osaat välttää projektityön pahimmat sudenkuopat. 

Viisi tapaa parantaa tiimin viestintää Office 365:n avulla -jutusta saat hyviä vinkkejä ja työkaluja tiimin viestinnän parantamiseen. Sujuva viestintähän on ratkaisevan tärkeää niin projektien kuin muidenkin työtehtävien sujuvuuden sekä yhteishengen kannalta. Office 365 auttaa!

Tekkialalla Mimmit koodaa – ja tekee paljon muutakin aloitti hienon blogisarjamme, jossa IT-alalla työskentelevät naiset kertoivat omista kokemuksistaan alalla ja näkemyksiä sen kehityksestä. Kannattaa lukea koko sarja. 

Osaamisen myönteinen kierre -jutussa luodaan katsaus tulevaisuuden tärkeimpiin työelämätaitoihin. Uuden oppiminen ja monipuolinen osaaminen ovat yhä suuremmassa arvossa tulevaisuuden työelämässä. 

Ja lähestyvän muuttomme kunniaksi vielä tarinaa tyytyväisistä paluumuuttajista blogissa Back to Mansku 15

Mukavia lukuhetkiä!

Tags

Digitalisaatio Koodaus Office 365 Projektijohtaminen

Blogs related to the subject:

Blog 16.8.2018

Koulutusten yö 23.8. – Opi kaikki haluamasi yhdessä yössä!

Read more