Uusi tekoälykollega avustaa sähköposteissa, kokouksissa ja asiakirjoissa

Published 17.4.2023
Reading time approx 2 min

Uusi Microsoft 365 Copilot -palvelu voi kollegan tavoin auttaa kokousten järjestämisessä, sähköpostien hallinnassa ja asiakirjojen luomisessa. Iso muutos on sen uusi Business Chat -ominaisuus, joka toimii kaikissa Microsoft 365 -sovelluksissa ja antaa oikean kollegan tavoin henkilökohtaista avustusta arkipäiväisissä tehtävissä sekä haasteissa. Business Chat -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat siis keskustella tekoälykollegansa kanssa esimerkiksi Teamsissä aivan kuten oikeankin työtoverin kanssa.

Business Chat on uusi tekoälykollegasi

Business Chat toimii kaikissa Microsoft 365 -sovelluksissasi ja auttaa sinua tekemään asioita, joita et ole ennen pystynyt tekemään. Se yhdistelee tietoja asiakirjoista, esityksistä, sähköpostista, kalenterista, muistiinpanoista ja yhteystiedoista. Tuomalla tietoja useista eri lähteistä se auttaa kaikkia tiimin jäsenet pysyvät samalla sivulla ja mikä parasta, tehostamaan työntekoa minimoimalla tiedon kahlaamiseen käytettävän ajan. Sen tavoitteena onkin vapauttaa aikaa rutiininomaisista työtehtävistä tärkeimpään työhön.

Katso alla olevalta videolta, miten Business Chat tuo tekoälykollegan tuttuihin Microsoft 365 -työkaluihin. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Business Chat kahlaa tietomassat läpi löytääkseen kaikki olennaiset tiedot. Business Chat voi siis tuottaa vastauksia, jotka perustuvat esimerkiksi aamun tapaamisiin ja viimeisimpiin saapuneisiin sähköposteihin. Tekoälynsä avulla se pyrkii ymmärtää käyttäjän kontekstin tarjotakseen sinulle sen, mitä sillä hetkellä tarvitset.

Tekoäly muuttaa työelämää

Tekoäly on työelämän uusi supervoima, jonka avulla rutiininomaisissa tehtävissä voidaan säästää arvokasta työaikaa muuhun arvokkaaseen. Nähtäväksi kuitenkin jää se, kuinka paljon työaikaa kuluu tekoälyassistentin tekemien tehtävien tarkastamiseen. Uudella Microsoft 365 Copilot -palvelulla on potentiaalia mullistaa suuresti tapamme työskennellä ja tehdä yhteistyötä.

Sinua saattaisi kiinnostaa

About author:

Joop Tenhunen
Product Area Manager

Tags

Tekoäly Office 365 Microsoft 365 Microsoft Teams Copilot Microsoft Copilot Microsoft 365 Copilot M365 Copilot