HTML5, CSS3 ja JavaScript

Koulutuksessa opit käyttämään HTML5:n, CSS3:n ja JavaScriptin viimeisiä versioita oikeaoppisella tavalla. Lisäksi saat hyvän yleiskuvan tuoreimpien tekniikoiden tarjoamista mahdollisuuksista selainpohjaista ratkaisua toteutettaessa. Viimeisten vuosien aikana web-tekniikoiden evoluutio ...
Helsinki Classroom
Remote
3 days 26.-28.8.
23.-25.10.
1990 €OR
3 training card days

JavaScript-ohjelmointi

Koulutuksessa käydään läpi teorian ja harjoitusten avulla yleisimmät JavaScriptin käyttökohteet web-sivuilla, kuten lomaketietojen tarkistus, tilan hallinta sekä erilaisia käyttöliittymän tehostamiskeinoja. JavaScript on käytetyin skriptikieli web-sivujen yhteydessä. Sitä ...
Helsinki Classroom
Remote
2 days 23.-24.9.
25.-26.11.
1590 €OR
2 training card days

JavaScript

JavaScript on nykyisin laajasti käytössä web-käyttöliittymän ohjelmoinnissa, mutta yllättävän usein myös palvelinratkaisun ohjelmoinnissa. Perus-JavaScriptin tueksi on nykyisin myös saatavilla huikea joukko erilaisiin tarpeisiin soveltuvia apukirjastoja. Näiden avulla on mahdollista ohjelmoida JavaScriptillä miltei millainen vain sovellus.

JavaScriptin perusteet oppii nopeasti, ja alkuun pääseminen on helpompaa kuin monilla varsinaisilla ohjelmointikielillä. Löydät tältä sivulta varsinaisten JavaScript-koulutustemme lisäksi koulutusta myös seuraaviin:

ReactJS – JavaScript-kirjasto, jota käytetään interaktiivisia käyttöliittymiä tehdessä.

Node.js – avoimen lähdekoodin JavaScript-ohjelmointiympäristö, joka mahdollistaa JavaScriptin käytön sekä järjestelmän rakentamiseen että käyttöliittymäsovelluksen koodaamiseen.

jQuery – avoimen lähdekoodin JavaScript-kirjasto.