Webinaari: Ketteryyttä viitekehyksiin (ITIL®, TOGAF®)

Time: 30.10.2019 14:00
Duration: 45 minuuttia

Mitä ITILin ® ja TOGAFin ® tuoreimmat versiot tuovat organisaation ketteryyden ja kyvykkyyksien rakentamiseen? Enää niissä ei puhuta vain vesiputouksista ja prosesseista vaan osaamisen ja kyvykkyyksien rakentamisesta Lean-, DevOps- ja Agile-hengessä. Kokenut asiantuntija valottaa tätä muutosta ja sen merkitystä ilmaisessa webinaarissamme – tule mukaan 45 minuutin matkalle kohti ketterämpiä viitekehyksiä.

Webinaari on suunnattu palvelunhallinnan tai arkkitehtuurin asiantuntijoille yrityksissä, yhteisöissä tai julkisella sektorilla.

Webinaarin tallenteen löydät Tieturin YouTube-kanavalta.

Sisältö Ketteryys ja viitekehykset -webinaarissa

Yhdet IT-maailman käytetyimmistä viitekehyksistä, IT-palvelunhallinnassa ITIL ja IT-arkkitehtuurissa TOGAF, ovat hiljattain uusiutuneet. Kummankin uusin versio nostaa esille arvoketjuja/-verkkoja sekä ketteryyttä.

  • ITILin uusi versio ITIL4 on otettu hyvin vastaan. ITIL ei enää puhu vain prosesseista vaan kyvykkyyksien rakentamisesta ketteryys huomioiden.
  • TOGAFin uusin versio vastaavasti korostaa kyvykkyyksiä ja arvoketjuja.

Mistä on kyse? Ilmaisessa webinaarissamme pitkän linjan ITIL ja TOGAF -asiantuntija Ben Kalland valottaa viitekehyksien uutta ketterämpää olemusta.

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. TOGAF® is a registered trademarks of The Open Group. All rights reserved.

Aiheeseen liittyviä kursseja

Tags

ITIL TOGAF