Webinaari: Palvelumuotoilu x ketteryys – vahva yhdistelmä osallistavaan kehitystyöhön

Time: 24.11.2023 10:00
Duration: 45 min

Palvelumuotoilun ja ketteryyden yhdistäminen tarjoaa mahdollisuuden luoda asiakaslähtöisiä, tehokkaita ja innovatiivisia palveluita. Näiden kahden lähestymistavan käyttäminen yhdessä auttaa luomaan syvempää asiakasymmärrystä, nopeampaa tuotekehitystä sekä parempaa palveluiden laatua – erityisesti asiakkaiden ja loppukäyttäjien osallistamisen kautta. Osallistamisen avulla saat eri sidosryhmien tarpeet ja äänet paremmin kuuluviin tuotekehitysprosessissa, sekä usein myös lopputuotteeseen tai -palveluun sitoutuneempia asiakkaita. Kaikki siis voivat voittaa – niin ketterät kehittäjät, palvelumuotoilijat kuin asiakkaatkin.

Webinaarissa käymme läpi, miten palvelumuotoilu ja ketteryys voivat tukea toisiaan innovatiivisten palveluiden kehittämisessä. Lähestymme tuotekehitystyön sujuvoittamista korostamalla eri osapuolten yhteistyön ja monipuolisten työkalujen voimaa. Niiden avulla organisaatiot pystyvät vastaamaan paremmin asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja saavuttamaan kilpailuetua dynaamisilla markkinoilla. Pohdimme myös tyypillisimpiä ongelmia ja mahdollisia ratkaisuja niihin.

Webinaarin ajankohta: perjantai 24.11.2023 klo 10.00 – 10.45. Webinaari on maksuton.

Webinaarin tallenne

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Si­säl­tö ketteryys x palvelumuotoilu -we­bi­naa­ris­sa:

Webinaarissa aiheena mm:  

  • Millaisia yhteneväisyyksiä ja eroja palvelumuotoilun ja ketterän kehittämisen toimintamalleissa on? 
  • Miten ketterät kehittäjät voivat hyödyntää palvelumuotoilua? 
  • Mitä hyötyjä palvelumuotoilijat voivat saada käyttämällä ketteriä menetelmiä osana työtään? 
  • Miten asiakkaita voi osallistaa ketterään tuote- ja palvelukehitystyöhön? 

Onko sinulla mielessäsi jokin kysymys tai haaste, jonka haluaisit webinaarissa nostaa esille? Kerro niistä meille webinaariin ilmoittautumisen yhteydessä, niin voimme huomioida sen webinaarin aikana.  

We­bi­naa­rin asian­tun­ti­jat

Asiantuntijoina webinaarissa toimivat Anssi Rusanen ja Sarri Kukkonen.

Tieturin seniorikonsultilla Anssi Rusasella on pitkä kokemus tiimien ja liiketoiminnan kehittämisestä, ketteristä menetelmistä sekä transformaatioista niihin. Anssi on sertifioitu SAFe® Practise Consultant (SPC) ja hän on toiminut monenlaisissa rooleissa ketterissä sekä sellaisiksi siirtyvissä organisaatioissa, erityisesti haluten auttaa ihmisiä ja heidän toimintaansa kaaoksen keskellä.

Sarri Kukkonen toimii Management Institute of Finlandissa (MIF) kehittämispäällikkönä sekä palvelumuotoilun kouluttajana. Häntä kiinnostaa erityisesti kuinka ketteryyttä ja palvelumuotoilua voi soveltaa tuloksekkaasti sekä ryhmien työskentelyn että koko organisaation toiminnan sujuvoittamiseen.

Tie­tu­rin kou­lu­tuk­sia ai­hee­seen:

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Tags

Ketteryys Palvelumuotoilu