Testing Assembly – 10 vuotta kohtaamisia

Published 26.8.2022
Reading time approx 2 min
Testing Assembly

Finnish Software Testing Boardin (FiSTB) järjestämä vuosittainen testaustapahtuma, Testing Assembly järjestetään tänä vuonna kymmenennen kerran.

Vuosikymmenen aikana Testing Assembly on vakiinnuttanut paikkansa testausalan ammattilaisten tapahtumana ja verkostoitumisen mahdollistajana. Tapahtuman perusajatus on pysynyt samana vuosien ajan: tarjota monipuolisesti puheenvuoroja ohjelmistotestauksesta.

Tänä vuonna Testing Assembly järjestetään 22.9. Tapahtumapaikkana on ensimmäistä kertaa Sokos Hotel Tripla. Keskeisellä paikalla oleva Tripla tarjoaa hienot puitteet niin esityksiin, verkostoitumiseen kuin keskusteluunkin.

Syntymäpäiväkahvit ja vahvoja keynote-puheenvuoroja

”Testing Assemblyssä sen kymmenvuotista taipaletta juhlistetaan puheenvuorojen lisäksi iltapäivän syntymäpäiväkahvilla, jossa näemme valokuvia vuosien varrelta”, kertoo FiSTB:n puheenjohtaja Kimmo Hakala.

”Uuden tapahtumapaikkamme, Sokos Hotel Triplan, lisäksi meillä on kaksi muuta isoa muutosta”, Kimmo jatkaa. ”Keynote-puheenvuoroja on perinteisesti ollut kaksi; ohjelmistotestauksen alan lisäksi joltain täysin muulta alalta. Tänä vuonna avainpuheenvuorojen määrä on nostettu kolmeen. Kaksi niistä on ohjelmistotestauksesta, kolmantena avainpuheenvuorona kuulemme näyttelijä Kari Ketosen ajatuksia karismasta. Tämän lisäksi tapahtumaviikolla on tarjolla neljä tutoriaalia, yksi per päivä muina päivinä paitsi itse tapahtumapäivänä.”

Keynote-puhujina tapahtumassa ovat Kari Ketosen lisäksi Huib Schoots (Quality Accelerators) aiheella Modern testing: a story about quality & value sekä Maaret Pyhäjärvi (Vaisala) ja Okechukwu Egbete (TopHatch) aiheella From Observations to Insights on Test Specialist Careers.

Monipuolinen kattaus testausalan ammattilaiselle

”Tänäkin vuonna Testing Assemblysta saa monipuolisen katsauksen testausalaan”, Kimmo toteaa. ”Arvostan erityisesti kokeneiden ammattilaisten intoa jakaa kokemuksiaan omalta uraltaan. Tämä hyödyttää koko testausalan ammattilaisten yhteisöä.”

Testing Assembly on ilmainen ISTQB® sertifioinnin suorittaneille ammattilaisille ja FiSTB:n jäsenille. Myös muille osallistujille sen hinta on maltillinen. Kädenojennuksena tuleville ammattilaisille ensimmäiset 10 ilmoittautunutta opiskelijaa voivat osallistua tapahtumaan ilmaiseksi.

”Tieturi on ollut Testing Assemblyn kumppani useamman vuoden ajan”, kertoo Tieturin testauskoulutuksista vastaava tuoteryhmäpäällikkö Joop Tenhunen. ”Testing Assembly tukee testausalan ammattilaisen elinikäistä oppimista, mikä on myös meille Tieturilla tärkeä asia. Odotan innolla tämän vuoden tapahtumaa ja hyviä kohtaamisia.”

Tieturin testauskoulutuksia

Meiltä löydät yli 30 koulutusta testaukseen, katso kaikki testauskoulutukset.

Tags

Testing Assembly