Webinaari: Etäjohtamisen iso loikka – mitä muuttui, mitä jää

Time: 03.06.2020 14:00
Duration: 40 minuuttia

Kriisin vuoksi kaikki kynnelle kykenevät tekevät työnsä nyt vielä toistaiseksi kotoa tai muista etätyön mahdollistavista paikoista. Johtamisen ja johdetuksi tulemisen tarve ei kuitenkaan kadonnut mihinkään, joten myös johtaminen joutui siirtymään verkkoon. Ja kohta (toivottavasti) se siirtyy verkosta takaisin lähityöhön – ainakin osittain.

Nyt parin kuukauden ”kokeiluajan” jälkeen on hyvä katsoa, mitkä tästä ajasta ovat tärkeimmät havainnot onnistuneeseen johtamiseen ja paluuseen normaaliin (tai ainakin normaaliimpaan) aikaan.

Katso webinaaritallenne

Webinaari on suunnattu kaikille, joiden johtamistyö tapahtuu etäyhteyden yli. Voit työssäsi etäjohtaa tiimiä, projekteja tai vaikkapa verkostoja.

Sisältö etäjohtamisen webinaarissa:

  • poikkeustilanteen opit
  • mitä johtamisessa muuttui, mitä kannattaa pitää jatkossakin
  • kuinka tuet paluuta normaaliin arkeen (lähityöhön)

Webinaarin asiantuntija: Taru Uhrman

Taru valmentaa esimiehiä, johtoa ja asiantuntijoita onnistumaan vuorovaikutussuhteissa ja viestinnässä. Hänellä on parinkymmenen vuoden kokemus niin suomalaisista kuin kansainvälisistäkin organisaatioista. Dialogisen johtamisen ja esimiesviestinnän kehittämisen lisäksi Tarun työsarkaa ovat asiakkaiden henkilökohtaisten viestintätaitojen, kuten neuvottelu- ja esiintymistaitojen valmennukset.

Tieturilta löydät kattavan valikoiman koulutuksia:

Katso myös blogi- ja webinaaritallennetarjontamme aiheesta

Tags

Johtaminen Etäjohtaminen Etätyö