Webinaari: Näin luot oman tekoälybotin ChatGPT:ssä

Time: 23.01.2024 13:00
Duration: 35 min

Tervetuloa webinaariimme, joka avaa ovet GPT-mallien maailmaan! Tutustu, miten voit luoda omia GPT-malleja ChatGPT:ssä, sisältäen räätälöityjä ohjeita, tietoja ja toimintoja – ilman koodaustaitoja. Näytämme, kuinka näiden mallien tehokas hyödyntäminen voi nopeuttaa työskentelyäsi ja kohottaa tuottavuuttasi, samalla tarjoten apua luovien ideoiden ja ratkaisujen kehittämisessä.

Webinaarin ajankohta: ti 23.01.2024 klo 13.00-13.35.

Webinaarin tallenne

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Webinaarin sisältö

Webinaarissamme käymme läpi GPT-mallien rakentamisen vaihe vaiheelta, opastaen sinua promptaamaan malleja toimimaan haluamallasi tavalla ja lisäämään niihin tärkeitä pohjatietoja. Tämä mahdollistaa niiden muokkaamisen tietyn aiheen asiantuntijoiksi.

Riippumatta siitä, oletko aloittelija tekoälyn parissa tai jo kokenut käyttäjä, webinaarimme tarjoaa sinulle arvokkaita oivalluksia ja käytännön neuvoja GPT-mallien räätälöintiin. Liity mukaan saadaksesi uutta näkökulmaa ja parantaaksesi taitojasi GPT-teknologiassa!

Webinaarin asiantuntija

Joop Tenhunen on yksi Tieturin tuoteryhmäpäälliköistä ja tekoälykouluttajista. Joop on syventynyt erityisesti siihen, miten tekoäly pystyy auttaamaan ja tehostamaan tietotyöläisen arkea.

Tieturin koulutuksia aiheeseen

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Tags

Tekoäly ChatGPT Generatiivinen tekoäly Generative AI