AWS Authorized Instructor (AAI) Difference Maker Award Tieturin asiantuntijalle Hannu Kauremaalle

Julkaistu 9.8.2023
Lukuaika noin 2 min

Tieturin kouluttaja Hannu Kauremaa on valittu AWS Authorized Instructor (AAI) Difference Maker Awardin saajaksi EMEA:ssa merkittävästä panoksestaan paikallisen ICT-yhteisönsä hyväksi.

Laajan ICT- ja AWS-osaamisen omaava Hannu on johdonmukaisesti pitänyt AWS-koulutuksia helposti ymmärrettävällä tavalla ja saanut osallistujilta paljon positiivista palautetta. Hänen sitoutumisensa eri innovaatioihin näkyi, kun hän uudisti onnistuneesti Developing on AWS -koulutuksen suurelle kansainväliselle asiakkaallemme. Ottamalla käyttöön uuden, modulaarisen lähestymistavan ja tarjoamalla lisää harjoituksia hän varmisti osallistujien menestymisen sertifioinneissa. Tätä innovatiivista mallia on laajennettu myös muihin AWS-koulutuksiin, mikä tarjoaa asiakkaillemme uusia ja tehokkaita tapoja valmistautua AWS-sertifiointitesteihin.

Hannun proaktiivinen asenne on johtanut mm. käynnistämään Exam Readiness ja AWS Jam -kurssit sekä entisestään vahvistanut Tieturin AWS-koulutustarjontaa Suomessa. Hannun henkilökohtainen ja asiakkaan tarpeisiin räätälöity lähestymistapa takaa oppimiskokemuksen, joka tukee parhaiten heidän tavoitteitaan.

Hannun intohimo tiedon jakamiseen, omistautuminen innovaatioihin ja sitoutuminen asiakkaiden tarpeisiin tekevät hänestä korvaamattoman ”muutoksentekijän” Tieturilla. Hänen vaikutuksensa ammatilliseen kehitykseen ja AWS-sertifioitumisten onnistumiseen on osoitus hänen poikkeuksellisesta panoksestansa niin asiakkaaseen, Tieturiin kuin koko paikalliseen ICT-yhteisöön.

AWS perusteli Hannun valintaa hänen sitoutumisellaan pilviyhteisöön sekä osaamisensa jakamiseen: “Eri puolilta maailmaa olevien ehdokkaiden joukosta Hannun panos ja vaikutus paikallisiin ja maailmanlaajuisiin pilviyhteisöihin erottuivat todella joukosta. Hänen omistautumisensa, intohimonsa ja sitoutuneisuutensa tiedon ja asiantuntemuksen jakamiseen ovat vaikuttaneet merkittävästi paitsi lukemattomien oppilaiden elämään myös AWS-yhteisön yleiseen kasvuun ja kehitykseen.”

Tieturi onnittelee lämpimästi Hannua!

Tu­tus­tu AWS-kou­lu­tuk­siim­me

Katso kaikki AWS-koulutuksemme >

Asiasanat:

Pilvipalvelu AWS