Kokemuksia TET-harjoittelusta

Julkaistu 29.11.2019
Lukuaika noin 1 min

Nimeni on Sofia Velez ja olen 15-vuotias TET-harjoittelija. Opiskelen 9-luokalla Pohjois-Haagan Yhteiskoulussa urheilulinjalla.  Olen puoliksi portugalilainen, joten puhun sujuvasti myös Portugalia. Tulin Soprano Oyj:lle TET-harjoitteluun perheyhteyksien kautta.

Ajattelin, että olisi mukava tutustua toimistotyöelämään ja siksi päätin hakea TET-paikkaa Sopranolta. Harjoittelussa olen ollut apulaisena aulapalveluissa ja auttanut monissa erilaisissa tehtävissä mm. kurssilaisten vastaanottamista sekä ohjaamista, avustanut toimistotöissä, korjannut lomakkeita ja tehnyt uusia vierasnauhoja kurssilaisille. Olen auttanut myös erilaisissa järjestelytehtävissä, kuten 2 kerroksen aulan siistimisessä, kahvikoneen puhdistamista ja studion järjestelyssä.  

Olen ollut erittäin iloinen kokemukseeni täällä. Yllätyin erittäin paljon positiivisesta ilmapiiristä ja olen saanut olla paljon sosiaalisissa kanssakäymisessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. Mukavinta on ollut se, että olen saanut tehdä erilaisia asioita joka päivä.  Kiitos Soprano Oyj:lle hienosta mahdollisuudesta ja erittäin mukavasta TET-viikosta. Viihdyin erittäin paljon täällä ja olisi hienoa tulevaisuudessa päästä myös kesätöihin teille.

Tietoa kirjoittajasta:

Sofia Velez