Tieturi valittiin Google Digital Garagen koulutuskumppaniksi

Julkaistu 4.9.2019
Lukuaika noin 1 min
Google avajaiset

Soprano konserniin kuuluva Tieturi on valittu Googlen koulutuskumppaniksi Suomessa. Googlen tavoitteena on kouluttaa Suomessa 10 000 uutta digimarkkinoinnin osaajaa vuoden 2020 loppuun mennessä. Syyskuun alussa käynnistyvät koulutukset tapahtuvat verkossa ja tänään 4.9.2019 avatussa Google Digital Garage -koulutustilassa Helsingin keskustassa. Tieturi on Pohjoismaiden johtava ICT-kouluttaja, jolla oli viime vuonna 19 900 koulutettavaa. 

Toimitusjohtaja Arto Tenhunen: “Google Digital Garage yhteistyössä Tieturin kouluttajien kanssa tarjoaa ilmaista koulutusta, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä kehittämään sellaisia taitoja, joiden avulla he voivat löytää työtä, edistää uraansa tai kasvattaa yritystään. Koulutukset ovat avoimia kaikille.”  

Osana yhteistyötä Google ja Helsingin kaupunki järjestävät Tieturin kouluttajien kanssa Digikoordinaattori-koulutusohjelman. Osallistujat ovat Helsingin kaupungin valitsemia työnhakijoita, joita kiinnostaa työllistää itsensä jatkossa pk-yrityksiin, freelancereiksi tai yrittäjiksi. Koulutettavia ja digimarkkinoinnin osaajia etsiviä kasvuhaluisia yrityksiä yhytetään tutustumaan toisiinsa työvoimapulan helpottamiseksi. Koulutetut saavat Googlen sertifikaatin sekä Googlen ja Helsingin yhdessä myöntämän Digikoordinaattori-diplomin. Kurssille voi hakea osoitteessa: www.hel.fi/digimarkkinoija 

Liiketoimintajohtaja Pauliina Lautanen-Nissi: “Olemme todella ylpeitä siitä, että Google valitsi kokeneen Tieturin kumppanikseen. Digiosaajista on juuri nyt yhteiskunnassa kova tarve, johon vastaamme lisäämällä nopeasti koulutustarjontaa. Olemme innoissamme uudesta haasteesta. Tieturin kannalta haaste ei ole kouluttaminen tai oppiminen, sen osaamme. Yhteiskunnan kannalta suurin haaste on saada osaavat ihmiset ja työnantajat kohtaamaan.” 

Lisätietoja: 

Tieturi Oy, liiketoimintajohtaja Pauliina Lautanen-Nissi, 050 351 6277, pauliina.lautanen-nissi@tieturi.fi 
Soprano Oyj, toimitusjohtaja Arto Tenhunen, 0400 413 314, arto.tenhunen@soprano.fi