Webinaari: Kvanttivallankumous on tulossa!

Time: 01.10.2021 09:30
Duration: 45 min

Kvanttitietokoneet ovat pitkään olleet se etäinen haave, joka saattaa joskus muuttaa kaiken. Nyt tuo vallankumous on viimein käsillä ja ensimmäisiä käytännön sovellusesimerkkejäkin löytyy  ja halutessasi pääset jo käyttämään kvanttitietokonetta pilvipalveluna,

Tämän webinaarin tarkoituksena on antaa eväät ymmärtää käsillä olevaa murrosta ja sen vaikutuksia. Innostavimmat visiot lupaavat kaiken muuttuvan ja suuria kehitysharppauksia esimerkiksi tekoälyn kehitykseen. Kvanttivallankumous ei tule jättämään ketään kylmäksi!

Webinaarin aikana käymme läpi lyhyesti, miksi kvanttikoneista kannattaa kiinnostua ja niiden mahdollisuuksista innostua. Lisäksi arvioimme ennakoitua kehitysnopeutta ja sitä, milloin olisi aika ottaa ensiaskeleet siirtymässä kvanttiaikaan.

Kvanttivallankumous on luonnostaan pilvinatiivi eli harvalla organisaatiolla tulee olemaan omaa kvanttikonetta omissa tiloissaan. Olennainen muutos tapahtuu sovellusten kautta ja siksi on tärkeää ymmärtää, mitä kvanttivallankumous käytännössä tarkoittaa ja mitä sen avaamat mahdollisuudet voisivat omasta näkökulmasta tarkoittaa.

Webinaarin asiantuntija

Webinaarin puhujana on Immo Salo (tj., Qubit Value), joka on toiminut valmentajana yrityksissä ja yliopistoissa vuodesta 2003 lähtien. Hän on sarjayrittäjänä keskittynyt digitaaliseen murrokseen vuodesta 2006.Immo on kirjoittanut useita tietokirjoja aiheista tekoäly, big data, pilvipalvelut ja analytiikka.

Tervetuloa kuulemaan lisää ja innostumaan aiheesta!

Aiheeseen liittyviä koulutuksia:

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Tags

Tekoäly Kvanttitietokone