AI - tekoäly

Kvanttivallankumous on tulossa

Kvanttitietokoneet ovat pitkään olleet etäinen haave, joka saattaa joskus muuttaa kaiken. Nyt tuo vallankumous on viimein käsillä ja ensimmäisiä käytännön sovellusesimerkkejäkin löytyy jo.

Tämän webinaarin tarkoituksena on antaa eväät ymmärtää käsillä olevaa murrosta ja sen vaikutuksia. Innostavimmat visiot lupaavat kaiken muuttuvan ja suuria kehitysharppauksia esimerkiksi tekoälyn kehitykseen. Kvanttivallankumous ei tule jättämään ketään kylmäksi!

Webinaarin aikana käymme läpi lyhyesti, miksi kvanttikoneista kannattaa kiinnostua ja niiden mahdollisuuksista innostua. Lisäksi arvioimme ennakoitua kehitysnopeutta ja sitä, milloin olisi aika ottaa ensiaskeleet siirtymässä kvanttiaikaan.

Kvanttivallankumous on luonnostaan pilvinatiivi eli harvalla organisaatiolla tulee todennäköisesti olemaan omaa kvanttikonetta kellarissa. Olennainen muutos tapahtuu sovellusten kautta ja siksi on tärkeää ymmärtää, mitä kvanttivallankumous käytännössä tarkoittaa ja mitä sen avaamat mahdollisuudet voisivat omasta näkökulmasta tarkoittaa.

Webinaarin asiantuntija

Webinaarin puhujana on Immo Salo, joka on toiminut valmentajana yrityksissä ja yliopistoissa vuodesta 2003 lähtien. Immo on sarjayrittäjänä keskittynyt digitaaliseen murrokseen vuodesta 2006. Hän on kirjoittanut useita tietokirjoja aiheista tekoäly, big data, pilvipalvelut ja analytiikka.

Tutustu myös Kvanttiohjelmointi tutuksi -koulutukseen.

Asiasanat: kvantti