Webinaari: ITIL® 4 – uudet selkeät jatkotasot

Time: 29.01.2020 11:15
Duration: 45 min

ITIL® on maailman suosituin palvelunhallinnan viitekehys. Vuosi sitten julkaistiin sen uusi versio, ITIL 4. ITIL 4 -version koulutuksia lanseerataan vaiheittain. Ensimmäisenä julkaistiin Foundation-koulutus ja tänä vuonna lanseerataan 3 uutta jatkotason modulia, kahden jo viime vuoden lopulla julkaistun lisäksi.

Uudistuksen myötä jatkotasojen suorittaminen on muuttunut huomattavasti entistä selkeämmäksi. Liity webinaariimme kuulemaan kokeneen asiantuntijan näkemys uusista moduleista sekä niiden tuomista mahdollisuuksista palvelunhallinnan ammattilaisille.

Webinaari on suunnattu IT-palvelujen hallinta- ja tuottajaorganisaatioiden asiantuntijoille yrityksissä, yhteisöissä tai julkisella sektorilla sekä kaikille ITILiä käyttäville tai siitä kiinnostuneille.

Sisältö ITIL4 -jatkomodulit webinaarissa

Uuden ITIL4 version julkaisu on ollut ISO juttu IT-palvelunhallinnan maailmassa, ja ITIL 4 Foundation on otettu hyvin vastaan. Nyt Axelos tuo tarjoomaan edistyneemmille ITIL-ammattilaisille suunnatut jatkotasot, joiden kautta voit suorittaa itsellesi ITIL Managing Prosessional (MP), ITIL Strategic Leader (SL) tai ITIL Master -sertifikaatin.

Tässä ilmaisessa webinaarissamme pitkän linjan ITIL-asiantuntija Ben Kalland valottaa näitä uusia ITIL-polun jatkotasoja, niiden eroa edelliseen versioon sekä muutoksen tuomia mahdollisuuksia. 

Webinaari pidettiin 29.1.2020.

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Aiheeseen liittyviä kursseja

Tags

ITIL4 ITIL