Webinaari: Ketteryys ja neulominen – kuin kaksi marjaa

Time: 27.03.2023 13:15
Duration: 45 min

Tässä webinaarissa pohdimme ketteryyttä normaalista poikkeavasta suunnasta – nimittäin neulomisen näkökulmasta! Ketterät toimintatavat ovat syntyneet sovelluskehityksen alueella, kun tarvittiin parempia toimintatapoja perinteisten raskaiden projektien tilalle. Nykyään ketteriä toimintatapoja hyödynnetään laajasti myös IT:n ulkopuolella – jopa neulomisharrastuksessa ne voivat auttaa! Eikä tämä ole ihme, sillä monet ketteryyden toimintatavat auttavat meidät pois tehokkuuden sudenkuopista, jotka jokaisen henkilökohtaisessakin elämässä ovat niitä tavoitteiden saavuttamisen esteitä.

Kuule, miten tietyt organisaatioiden haasteet ketteryydessä ovat meillä jokaisella päänvaivana jo tavallisessa arjessa ja harrastuksissa – jopa pitkänlinjan ketteryyskonkareilla.

Tässä webinaarissa käsittelemme seuraavia aiheita:

  • Työjonot ideoiden hautausmaana
  • Samanaikaisen työn rajoittaminen (WIP-rajat)
  • Pysähtymisen ja reflektion tärkeys
  • Sokea usko etukäteissuunnitelmien lopputaikaan
  • Inkrementaalisesti kohti parempaa neulomista
  • Kokeillen kohti parasta lopputulosta

Webinaarin ajankohta ma 27.3.2023 klo 13.15 – 14.00

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ketteryyswe­bi­naa­rin asian­tun­ti­ja

Asiantuntijana webinaarissa toimii Tieturin seniorikonsultti Tuuli Pesonen, jolla on pitkä kokemus tiimien ja liiketoiminnan kehittämisestä, ketteristä menetelmistä sekä transformaatioista niihin. Hän on sertifioitu SAFe® Program Consultant (SPC) sekä Certified Scrum Professional (CSP-SM) ja hän on toiminut monenlaisissa rooleissa ketterissä sekä sellaisiksi siirtyvissä organisaatioissa, erityisesti haluten auttaa ihmisiä ja organisaatioita kehittämään omia toimintatapojaan.

Tieturin ketteryyskoulutuksia

Meiltä löydät yli 30 Agile, Lean ja Scrum -koulutusta, tutustu tarkemmin >>

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Tags

Ketteryys Agile