Webinaarisarjan osa 1: Sinnikäs ketteryys

Time: 04.06.2021 10:00
Duration: 45 minuuttia

Webinaarisarja: kuinka pidät kiinni ketteryydestä?

Moni innostuu ketteryydestä sen löytäessään. Koetaan että se tarjoaa ratkaisuja kipupisteisiin ja uudenlaista tekemisen mallia. Mutta ketteryydestä kiinnipitäminen alkuinnostuksen haihduttua on usein ennakoitua vaikeampaa.

Ketteryys ei saisi merkitä tapaa kyhätä nopeasti kokoon prototyyppejä. Sen täytyy olla pysyvä toimintamalli korkealaatuisten ratkaisujen tuottamiseen.

Pysyvä ja sinnikäs ketteryys -webinaarisarjamme pureutuu ketteryydestä kiinnipitämisen problematiikkaan kahdesta suunnasta: tuoteomistajan ja scrummasterin näkökulmista. Kummastakin on oma webinaarinsa.

Webinaarisarjan osa 1: Sinnikäs ketteryys,

Scrummasterin näkökulma

Sinnikkään ketteryyden webinaari esittelee Scrum Master -näkökulmasta tavan kehittää organisaatioiden, tiimien ja henkilöiden kykyä sietää toimintaympäristön muutoksia – siis tapoja pitää kiinni ketteryydestä toimintamallina.

  • Kasvun ajattelutapa
  • Systeemiajattelu
  • Oppiva organisaatio
  • Tiimidynamiikka
  • Ketteryyden säilyminen

Webinaarin asiantuntija

Pentti Virtanen on koulutukseltaan filosofian tohtori ja Certified Scrum Trainer. Hänen erityisalueenaan on toiminnan kehittäminen erityisesti ketterillä Lean- ja Scrum-ajattelumalleilla.

Pentin pitkä ja monipuoleinen työkokemus sisältää mm. käytännön projektijohtamista suuryhtiössa ja IT start-upin kasvutarinan 15 henkilöstä 500 henkilöön. Pentin tilaisuuksissa yhdistyvät vahva teoreettinen tausta ja opettavat tarinat hänen käytännön kokemuksistaan.

Tieturin ketteryyskoulutuksia

Katso kaikki Agile, Lean ja Scrum -koulutuksemme

Tags

Scrum Master Scrum Ketteryys