LinkedIn Live: AWS re:Invent – mitä uutta?

Aika: 30.11.2023 09:00
Kesto: 45 min

AWS:n suurtapahtuma re:Invent järjestetään tänä vuonna 27.11.-1.12. Las Vegasissa, Nevadassa. Tapahtuman yksi keskeisimmistä teemoista tänä vuonna on generatiivinen tekoäly ja sen hyödyntäminen lisäarvoa tuottavien palveluiden kehittämisessä.

Tule mukaan AWS re:Invent -aamukahveille kuulemaan asiantuntijamme Hannu Kauremaan mietteet suoraan paikan päältä Vegasista torstaina 30.11.2023 klo 9.00–9.45! Tapahtuma järjestetään LinkedIn Livenä.

Tapahtuman tallenne

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

AWS re:Invent -aamukahveilla aiheina:

  • Mitä tulevaisuudessa tapahtuu AWS-ympäristössä? Millaisia trendejä on nähtävillä?
  • Mitkä ovat olleet suurimmat julkistukset AWS re:Inventissä?
  • Miten AWS-palveluportfolio kehittyy?
  • Q&A AWS-asiantuntija Hannun kanssa

Tietoa asiantuntijasta:

Hannu Kauremaalla on yli 30 vuoden kokemus yritysten, valtiohallinnon organisaatioiden ja oppilaitosten konsultoinnista ja kouluttamisesta IT-teknologian tuotteiden osalta. Hänen osaamisensa kattaa Microsoft-, AWS- ja Google-teknologiat. Infraratkaisuiden, liiketoiminnan tuottavuuden ja prosessien automatisoinnin lisäksi hänellä on vuosien kokemus identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisuista sekä tietokannoista.

Tule mukaan ja kuulet keskeisten AWS-palveluiden julkistukset sekä tulevaisuuden näkymät!

Koulutuksia aiheesta

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

Amazon Web Services AWS Pilvipalvelut