Webinaari: Etäpalavereiden mission possible: innostavuus ja vaikeista asioista puhuminen

Aika: 18.02.2021 09:00
Kesto: 45 min

Vältä alistuminen laimeisiin verkkopalavereihin! Jokainen meistä voi oppia innostavan ilmapiirin luomisen perusasiat. Ja sitä kautta vaikuttamaan palaverin lopputulokseen kooman sijaan – sillä: Vaikka ihmisillä on livekontakteja ikävä, lisääntynyt etätyö ja työtiimien sisäinen etäviestintä on tullut moniin organisaatioihin jäädäkseen.

Poikkeuksellisina aikoina parhaiten ovat onnistuneet ne, jotka ovat oppineet huomioimaan tunteiden merkityksen viestinnässä faktojen rinnalla. Tämä pätee paitsi innostamiseen ja onnistumisiin, myös negatiivisten tunteiden käsittelyyn. Vaikka vaikeista asioista puhuminen on haastavampaa verkon välityksellä, niistä puhumisen lykkääminen kostautuu kumuloituvina ongelmina mitä pidempään tilanne jatkuu. Kun opimme havaitsemaan niin toivotut kuin kielteisetkin tunteet itsessämme, sitä paremmin kykenemme kehittämään päivittäisviestintäämme omassa työyhteisössämme.

Mikä on se taika, jolla saat luotua tai pidettyä innostusta yllä etäpalavereissa? Entä miten ratkaiset ongelmia ja uskallat puhua vaikeista asioista etäyhteyksien kautta? Tässä Inforin webinaarissa aiheesta keskustelevat FT, asiakkuuspäällikkö Laura Sarparanta ja KTT, tunnetaitovalmentaja, kirjailija ja johtamisen asiantuntija Pauliina Airaksinen-Aminoff.