Webinaari: Miten hyödyntää Moderni C++ -ohjelmointikieltä tehokkaasti ja joustavasti?

Aika: 25.01.2023 09:30
Kesto: 45 minuuttia

C++:n alkuajoista lähtien kieli on toiminut moniparadigmaisena yleisohjelmointikielenä monissa ohjelmistoympäristöissä systeemisovelluksista käyttöliittymäsovelluksiin. C-kielen pohjalle kehittynyt kieli on tuonut aikanaan mukanaan nykyaikaiset olio-ohjelmointimekanismit sekä lukuisia muita ominaisuuksia.

Kyseinen ohjelmointikieli on kehittynyt päivityksiensä myötä ja tässä webinaarissa kokenut asiantuntija, kouluttajamme Tony Torp kertoo, miten hyödyntää Moderni C++ -kieltä tehokkaasti ja joustavasti sekä millaisia mahdollisuuksia se nykyään tarjoaa.

Webinaarin sisältö

  • Mitä moderni C++ käytännössä tarkoittaa versiosta 11 eteenpäin versioon 17?
  • Moderni C++ – uusi syntaksi, uudistukset ja parannukset (mm. muistinhallinnan älykkäät osoittimet)
  • Funktionaalisen paradigman hyödyntämisen mahdollisuudet
  • Modernin version päivitykset ja lisäykset C++ standardikirjastoon

Webinaarin ajankohta: ke 25.1.2023 klo 9.30 – 10.15

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Webinaarin asiantuntija 

Webinaarin asiantuntijana toimii kouluttaja Tony Torp, joka on toiminut 20 vuotta ohjelmistotekniikan lehtorina Tampereen ammattikorkeakoulussa. Tony on työskennellyt C++ -kielen parissa 90-luvun lopulta lähtien alkaen Nokian älypuhelinkehityksestä lukuisiin asiakasprojekteihin. Viimeisen 20 vuoden aikana Tony on kouluttanut C++ -kieltä korkeakoulun lisäksi useille yrityksille ja kehittäjätiimeille.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

Ohjelmointikielet Moderni C++ C++ Ohjelmistokehitys