Webinaari: Pilvellä vai ilman? Mihin suuntaan Windows -työasemien hallinta kehittyy?

Tämän webinaarin tarkoituksena on antaa yleiskuva Microsoftin työasemahallinnan eri pääkomponenteista, jotta sinulla olisi parempi käsitys mihin suuntaan Windows-työasemien hallinta on menossa ja mikä olisi paras vaihtoehto omalle organisaatiollesi.

Microsoftin Configuration Manager on ollut yleisin työkalu Windows-työasemien hallintaan yritysympäristöissä. Microsoftin pilvipohjainen hallintatyöakalu, Intune, on kuitenkin kasvattanut omaa osuuttaan vauhdilla ja Autopilotin suosio työasemien käyttöönotossa vahvistuu. Co-management eli Configuration Managerin ja Intune käyttö yhdessä on myös yleistynyt.

Microsoft on myös julkistanut Desktop Analytics ja Endpoint Analytics -pilvipalvelut, joiden avulla pilven analysointivoimaa saadaan hyödynnettyä Windows 10:n hallinnassa. Tenant attachin avulla Configuration Managerissa olevia laitteita voidaan hallita myös Microsoftin portaalin kautta.

Webinaarin aikana käymme läpi myös Microsoftin Igniten seminaarissa julkistetut uutuudet.

7.10.2020 klo 14.00 – 15.00. Webinaari on ilmainen.

Webinaarin asiantuntija

Panu Saukko (ProTrainIT Oy) on työskentelyt vuosikymmeniä Windows -työasemien hallinnan parissa. Hän on Microsoft Certified Trainer (MCT) ja Most Valuable Professional (MVP) – Enterprise Mobility. MVP-ohjelman avulla hänellä on tiivis keskusteluyhteys Microsoftin hallintatuotteita luovan tuoteryhmän kanssa.

Microsoft-työasemakoulutus

MD-101: Managing Modern Desktops