Webinaari: Pilvellä vai ilman? Mihin suuntaan Windows -työasemien hallinta kehittyy?

Aika: 07.10.2020 14:00
Kesto: 60 minuuttia

Tämän webinaarin tarkoituksena on antaa yleiskuva Microsoftin työasemahallinnan eri pääkomponenteista, jotta sinulla olisi parempi käsitys mihin suuntaan Windows-työasemien hallinta on menossa ja mikä olisi paras vaihtoehto omalle organisaatiollesi.

Microsoftin Configuration Manager on ollut yleisin työkalu Windows-työasemien hallintaan yritysympäristöissä. Microsoftin pilvipohjainen hallintatyöakalu, Intune, on kuitenkin kasvattanut omaa osuuttaan vauhdilla ja Autopilotin suosio työasemien käyttöönotossa vahvistuu. Co-management eli Configuration Managerin ja Intune käyttö yhdessä on myös yleistynyt.

Microsoft on myös julkistanut Desktop Analytics ja Endpoint Analytics -pilvipalvelut, joiden avulla pilven analysointivoimaa saadaan hyödynnettyä Windows 10:n hallinnassa. Tenant attachin avulla Configuration Managerissa olevia laitteita voidaan hallita myös Microsoftin portaalin kautta.

Webinaarin aikana käymme läpi myös Microsoftin Igniten seminaarissa julkistetut uutuudet.

Webinaarin asiantuntija

Panu Saukko (ProTrainIT Oy) on työskentelyt vuosikymmeniä Windows -työasemien hallinnan parissa. Hän on Microsoft Certified Trainer (MCT) ja Most Valuable Professional (MVP) – Enterprise Mobility. MVP-ohjelman avulla hänellä on tiivis keskusteluyhteys Microsoftin hallintatuotteita luovan tuoteryhmän kanssa.

Microsoft-työasemakoulutus

MD-102: Microsoft 365 Endpoint Administrator

Asiasanat:

Työasemahallinta Windows-työasemat