Anne Laurell – neulova taloushallinnon ammattilainen

Julkaistu 27.2.2023
Lukuaika noin 2 min
Anne Laurell on Tieturin työyhteisön neulova taloushallinnon ammattilainen.

Tieturin sydän ovat Tieturin koulutuksen asiantuntijat sekä kouluttajamme. Tänään esittelyvuorossa on Anne Laurell, Tieturin talous- ja HR-ammattilainen.

Anne tuli Tieturille vuonna 1997 ystävän pyynnöstä väliaikaiseksi avuksi talousosastolle, mutta työsuhde onkin jatkunut tähän päivään asti. Anne on yksi Tieturin pitkäaikaisimmista työntekijöistä. Anne toimii Tieturilla talouspäällikkönä ja hänen vastuullaan on myös HR-asiat. Lisäksi hän toimii myös laatupäällikkönä ja pitää huolen, että palvelut pysyvät laadukkaina ja ISO9001-standardin mukaisina. Annella on sama rooli Tieturin sisaryhtiössä MIF:ssä ja lisäksi hän huolehtii myös Tieturin tytäryhtiön Informatorin HR- ja laatuasioita.

Annella monta rautaa tulessa

Annea inspiroi useamman roolin vastuu omassa työssään. Työ on monipuolista ja päivät vaihtelevat roolin mukaan. Useimmiten voikin itse suunnitella päivittäisen työnkulun, huolehtien kuitenkin tiettyjen tehtävien deadlinet. Myös huippu työympäristö ja ihanat työkaverit auttavat arjen haasteiden taklaamisessa.

”Kaikkien kanssa on hirveän helppo tulla toimeen ja töissä on kotoisa olo.”

Anne pyrkii itsekin olemaan avulias muille ja olla positiivisella mielellä töissä. ”Tieturilla on hieno yhteisö, jossa aina autetaan kaveria ja huomioidaan kaikki.”

Ulkoilua ja kuuntelua vai lukemista?

Vastapainona työlle, Anne tykkää liikkua sekä ulkoillen että ryhmäliikuntatunneilla. Nämä harrastukset tuovat Annelle sekä fyysistä että henkistä jaksamista arkeen.

Myös vanha harrastus kutominen on palannut Annen mielipuuhaksi vapaa-aikana. Kutominen on rentouttavaa vastapainoa työlle. ”On tullut kudottua sukkia ja villapaitakin on valmistunut.”

Anne on myös hurahtanut äänikirjoihin ja harmittelee kun äänikirjojen kuuntelu on niin koukuttavaa, että perinteiset kirjat ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Anne onkin tuuminut vähentää äänikirjojen kuuntelua ja palailla tässä perinteisten kirjojen pariin.

Katso myös muut tieturilaisten esittelyt.

Asiasanat:

Tieturilaiset

Aiheeseen liittyvät blogit:

Blogi 17.4.2024

Oppimisstrategiat työelämässä – Miten tuet henkilöstön osaamisen kehittymistä ja innovointia?

Lue lisää