Joop Tenhunen – uusista asioista innostuja

Julkaistu 25.11.2022
Lukuaika noin 2 min
Joop Tenhunen Töölönlahden kampuksella.

Tieturin sydän ovat Tieturin koulutuksen asiantuntijat sekä kouluttajamme. Tänään esittelyvuorossa on Joop Tenhunen, yksi tuoteryhmäpäälliköistä. Hän innostuu helposti uusista projekteista työssä ja harrastuksista vapaa-ajalla.

Joop on työskennellyt Tieturissa kolmisen vuotta, ja jo sitä ennen saman konsernin kansainvälisen koulutusviennin parissa. Alun perin hän tuli konserniin projektiassistentiksi vajaa viisi vuotta sitten, ja siirtyi sitten digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaksi. Työn sisältö on monipuolistunut, ja vastuu kasvanut vuosien varrella.

”Koulutusviennin parissa oli hauskoja projekteja mm. kansainvälisistä koulutusyhteistyöistä sekä myös kyberturvallisuudesta, joiden markkinoinnissa olin mukana. Sieltä minut kaapattiin sitten Tieturin puolelle.”

Joop myöntää, että kaappaus-sana kuulostaa tässä yhteydessä hieman dramaattiselta, sillä työnkuva on jatkanut monipuolistumistaan ja vastaan on tullut koko ajan uusia, kiinnostavia ja hauskoja projekteja.

Tuplarooli tuoteryhmäpäällikkönä ja kouluttajana

Joop innostuu helposti uusista asioista. Niinpä hän on nykyisin Tieturissa monessa mukana, muun muassa tuotesuunnittelussa ja -halllinnassa sekä kouluttajana.

”Kouluttajan rooli on ollut monipuolinen ja sisältänyt monia eripituisia ohjelmia aina tunnin mittaisista tietoiskuista jopa viisi viikkoa kestäviin intensiivikursseihin. Jokaisessa projektissa on ollut omat syynsä innostua aina uudelleen.”

Tuoteryhmäpäällikkön monipuolisisessa roolissa uusista asioista innostumisesta on myös suurta hyötyä. ”On pysyttävä koko ajan kehityksessä mukana ja huomioitava tulevaisuuden kehitystarpeet”, Joop toteaa.

Nykyään Joopilla on tavallaan tuplarooli tuoteryhmäpäällikkönä ja kouluttajana. Työn eri puolet auttavat näkemään kokonaisuuden entistä paremmin.

”Molemmilla puolilta kertyy näkemystä siitä, mitä asiakkaat haluavat ja tarvitsevat.”

Kaikenlaisia kokemuksia

Kuten työssä, myös arkielämässä Joop innostuu helposti ja nopeasti eri aiheista. Musiikin, urheilun ja monen muunkin aiheenn parissa tulee jatkuvasti esille uusia kiinnostuksen ja innostuksen kohteita, jotka mielenkiinnollaan vievät Joopin huomion.

”Vapaa-ajalla usein löydän uusia kiinnostavia asioita, joihin lähden tutustumaan. Yhtäkkiä huomaankin, että olen viettänyt neljä tuntia netissä menemällä syvemmälle ja syvemmälle siihen aiheeseen, mikä se sitten ikinä onkaan. ”Tällä hetkellä innostuksen kohteina ovat esimerkiksi boulderointi sekä erilaiset lautapelit.”

Katso myös muut tieturilaisten esittelyt.

Asiasanat:

Tieturilaiset

Aiheeseen liittyvät blogit:

Blogi 17.4.2024

Oppimisstrategiat työelämässä – Miten tuet henkilöstön osaamisen kehittymistä ja innovointia?

Lue lisää