Kaikki henkilöstön koulutustarpeet yhdellä koulutuskortilla

Julkaistu 3.2.2022
Lukuaika noin 2 min

Tieturin koulutuskortti on jo pitkään tarjonnut asiakkaillemme mahdollisuuden kustannussäästöihin keskittämällä koulutukset ja hyödyntämällä koulutuskorttihintaa. Vuosien varrella koulutuskorttimme on auttanut useita organisaatioita pienentämään kokonaiskoulutuskustannuksiaan ja hallitsemaan koulutusbudjettiaan.

Koulutuskortti-asiakkaillamme on halutessaan ollut myös mahdollisuus käyttää Tieturin koulutusasiantuntijoiden osaamista apunaan koulutussuunnitelmia tehdessään. Tieturin koulutuskortti on käynyt jo pidempään myös Ruotsissa toimivan tytäryhtiömme Informatorin koulutuksiin. Tämä on palvellut erityisesti ruotsinkielistä koulutusta tarvitsevia tai Pohjoismaissa laajemmin toimivia organisaatioita.

Koulutuskortilla myös MIFin koulutuksia

Koulutuskortillamme voi nyt maksaa myös sisaryhtiömme MIFin koulutuksia. Voit siis jatkossa kattaa yhdellä koulutuskortilla koko henkilöstön kaikki koulutustarpeet.

Olemme jo pidemmän aikaan palvelleet asiakkaitamme yhden luukun periaatteella ja tarjonneet tarvittaessa sopivaa koulutusta myös sisaryhtiöidemme tarjoomasta. Olen siksi erittäin tyytyväinen, että voimme nyt vastata asiakkaidemme elinikäisen oppimisen tarpeisiin kokonaisvaltaisesti myös koulutuskortin osalta.

Koulutuksia tietotekniikan, viestinnän, johtamisen ja HR:n tarpeisiin

Laajasta yhteisestä valikoimastamme löydät kattavasti koulutuksia:

  • Tieturin koulutuksissa opit oikeat työtavat ja ICT-alan uusimmat tuulet. Olemme tietotekniikan monipuolisin toimija ja luotettava kumppanisi ICT- ja projektikoulutuksissa.
  • Johtamistaidon opiston (JTO) koulutuksista saat oikeat keinot johtamisen ja esimiestyön tehostamiseen, itsesi kehittämiseen ja yrityksen kasvun lähteiden tunnistamiseen.
  • Viestintäkouluttaja Infor valmentaa intohimolla ja vankalla osaamisella koko työyhteisöä: johtoa, esihenkilöitä ja asiantuntijoita menestymään sekä viestinnän ammattilaisia kehittymään työssään.
  • Kansainvälisen kaupan kouluttaja Fintran koulutukset kattavat kaikki kansainvälisen liiketoiminnan osa-alueet ulkomaankaupan ensiaskelista aina monikulttuuristen virtuaalitiimien johtamiseen.

Selvää säästöä luotettavalta kumppanilta

Kun yrityksesi maksaa osallistujienne koulutukset koulutuskortilla, säästätte selvää rahaa. Mitä isompi koulutuskortti, sitä enemmän säästät. Voit maksaa koulutuskortilla myös asiakaskohtaisia valmennuksia ja muita palveluita erillisen tarjouksen mukaisesti.

Säästön lisäksi koulutusten keskittäminen tuo helppoutta ostamiseen ja organisaation kehittämiseen. Asiantuntijamme auttavat organisaatiotasi suunnittelemaan juuri oikeat koulutukset, joilla varmistetaan tiimiesi huipputulos.

Kiinnostuitko? Kysy lisää info@tieturi.fi tai 010 432 1001

Tietoa kirjoittajasta:

Pauliina Lautanen-Nissi
Liiketoimintajohtaja

Tieturin liiketoimintajohtajalla Pauliinalla on pitkä kokemus koulutusyhtiöiden johto-, myynti ja kehitystehtävistä. Pauliina innostuu elinikäisestä oppimisesta ja sen tukemisesta. Vapaa-aikanaan hän nauttii luonnonrauhasta mökkimaisemissa.

Asiasanat:

Koulutus Koulutuskortti

Aiheeseen liittyvät blogit:

Blogi 17.4.2024

Oppimisstrategiat työelämässä – Miten tuet henkilöstön osaamisen kehittymistä ja innovointia?

Lue lisää