Kehitä AWS-taitojasi joustavasti verkossa

Julkaistu 18.3.2024
Lukuaika noin 2 min

Haluaisitko edistää omaa tai koko tiimisi pilviosaamista ja saada pilvialustoista kaiken hyödyn irti?

Elinikäisellä oppimisella ja kehittyvään teknologiaympäristöön mukautumisella varmistat, että pysyt kehityksen mukana. Alustat, kuten AzureAmazon Web Services (AWS) ja Google Cloud Platform, ovat vakiinnuttaneet asemansa infran kulmakivinä ja tarjoavat erilaisia palveluja, infrastruktuuria sekä resursseja, joiden avulla voidaan innovoida nopeammin ja tehokkaammin sekä nopeuttaa merkittävästi omaa kehitystyötä.

Eri alustojen hyödyntämisessä korostuu oppiminen ja mukautuminen jatkuvasti kehittyvään teknologiaympäristöön – näin pysyt kehityksen mukana ja askeleen edellä muita.

Kehitä pilviosaamistasi AWS Skill Builderin avulla edullisesti

AWS Skill Builderin avulla pilvitaitojen kehittäminen on helpommin saavutettavissa kuin koskaan aikaisemmin. Skill Builder on AWS:n luoma verkkokoulutusympäristö, joka tarjoaa 415 € (449 USD) vuosihintaan satoja koulutuksia, labroja ja resursseja AWS:n palveluiden hallintaan ja hyödyntämiseen. Alustalla saat mahdollisuuden oppia omassa tahdissa missä ja milloin vain, tehden oppimiskokemuksestasi joustavan ja mukautuvan.

AWS Skill Builderin avulla voit:

  • Syventää ymmärrystäsi AWS:n palveluista ja teknologioista
    Alustan kautta saat käyttöösi laajaan yli 600 on-demand-kurssin kirjastoon, joka kattaa kaikki AWS-teknologiat yli 30 aihealueella.
  • Kehittää käytännön taitojasi
    Interaktiiviset harjoitukset mahdollistavat teorian soveltamisen käytäntöön, vahvistaen oppimista ja valmiuksia käyttää AWS:n teknologioita todellisissa työtehtävissä. Skill Builder sisältää yli 150 labraa sekä pelillistettyä oppimista ja todellisia haasteita AWS Cloud Questissa, AWS Industry Questissa ja AWS Jamissa. Pääset ratkomaan mm. turvallisuuteen, migraatioon, DevOpsiin sekä AI/ML-haasteisiin liittyviä ongelmia.
  • Valmistautua sertifiointiin
    Resursseja ja oppaita AWS-sertifiointikokeisiin valmistautumiseen, jotka auttavat validoimaan opiskelijan pilvitaitoja.

AWS Skill Builderin koulutustarjonta sopii kaikille pilviosaajille, riippumatta aiemmasta kokemuksesta tai osaamistasosta. Olitpa vasta aloittelemassa pilvipalveluiden parissa tai jo kokenut asiantuntija, löydät alustalta juuri sinun tarpeisiisi sopivat resurssit.

Uusia AWS-taitoja joko itselle tai koko tiimille

AWS Skill Builder tarjoaa joustavia tilausvaihtoehtoja, jotka on räätälöity yksilöiden ja tiimien tarpeisiin. Etsitpä sitten keinoa edistää omia pilvitaitojasi tai kehittää koko tiimisi osaamista, saat tilauksen, joka sopii tarpeisiisi.

Tilaus tarjoaa syväsukelluksen pilviteknologioihin ja nopeuttaa kykyjä innovoida, ratkaista ongelmia ja edistää liiketoiminnan kasvua asiantuntevasti suunniteltujen oppimispolkujen, käytännön labrojen ja jaettujen oppimiskokemusten kautta.

Tutustu AWS Skill Builderiin ja aloita matkasi pilvipalveluiden guruksi!

Katso AWS Skill Builder -tilausvaihtoehdot

Tietoa kirjoittajasta:

Elina Salaja
Tuoteryhmäpäällikkö

Elina Salaja on yksi Tieturin tuotepäälliköistä ja vastaa mm. Tieturin Microsoftin ja Amazon Web Services (AWS) alueiden virallisista koulutuksista. Elina innostuu asiakkaidemme ammattitaidon ylläpitämisen tukemisesta. Vapaa-ajallaan hän nauttii ulkoliikunnasta sekä harrastaa vesiliikuntaa eri muodoissa.

Asiasanat:

AWS AWS Skill Builder