Koulutusta ajan hermolla, asiakas edellä

Julkaistu 19.10.2017
Lukuaika noin 2 min

Tieturi on jo kunnolla aikuinen yritys, olemme olleet olemassa vuodesta 1983 alkaen. Ihan meitä ei vielä keski-ikäiseksi voi kutsua, mutta kiitettävästi on kertynyt ikää jo yrityksenä! Ensi vuonna juhlimme 35-vuotissyntymäpäiviämme.

Jo alusta lähtien olemme olleet vahvasti mukana tukemassa suomalaisten työelämän taitoja. Matkan varrella kehitys on mennyt huimasti eteenpäin, vuosi vuodelta nopeammin. Itse tulin työelämään Tieturin ollessa 12-vuotias, vuonna 1995. Eli ihan yhtä jalkaa en ole valitettavasti päässyt teknistä kehitystä kokemaan. Omissa muistoissani 1995 oli vielä VAX-aikaa, sähköpostikin kulki VAX-meilinä, eivätkä käyttöliittymät aina olleet WYSIWYGiä nähneet.

Kaikkien näiden vuosien ajan Tieturi ja tieturilaiset ovat kulkeneet ajan hermolla, usein aikaansa edellä. Jotta voimme palvella asiakkaitamme niin kuin haluamme, pidämme oman osaamisemme tiukasti tässä ajassa. Laaja kouluttajaverkostomme mahdollistaa syvän osaamisen kaikilla osa-alueilla ja sen ansiosta pystymme tarjoamaan laajan valikoiman ajantasaisia koulutuksia asiakkaillemme.

Niin valmentajamme ja kuin tuotevalikoimastamme vastaavat tuoteryhmäpäällikkömme seuraavat jatkuvasti, mitä uutta tietotekniikassa tapahtuu. Oli sitten kyseessä ohjelmistokehitys, testaus, toimistotyökalut tai muut työntekoa helpottavat tekniikat, voit olla varma siitä, että uusimmat tuulet uivat koulutussisältöihimme. Juuri nyt seuraamme mm. Microsoftin Skype for Busineksen (pikaviestin ja verkkokokousalusta) siirtymistä Microsoftin Teamsiin (keskusteluihin keskittyvä työtila Office 365:ssä). Ihan vielä se ei ole täällä, mutta kohta on – ja valikoimissamme siksi myös ihan kohta. Samoin Java 9 on jo uinut Java-alueen koulutuksiimme.

Olemme olleet täällä ATK-ajoista lähtien, eläneet mukana muutoksessa ja koko matkamme ajan ennen kaikkea kuunnelleet asiakkaidemme tarpeita. Meidän missiomme on taata Suomen asema tietotekniikan kärkimaana. Siitä pidämme huolen vielä ainakin seuraavat 35 vuotta!

Asiasanat:

Koulutus Tieturi