Merja Broström-Hujanen – tiimihenkeä arvostava majakkabongari

Julkaistu 16.1.2023
Lukuaika noin 2 min
Merja Broström-Hujanen on tiimihenkeä arvostava majakkabongari.

Tieturin sydän ovat Tieturin koulutuksen asiantuntijat sekä kouluttajamme. Tänään esittelyvuorossa on yksi valmennusvastaavistamme, Merja Broström-Hujanen.

Koulutusten sujuvoittaja

Merja toimii valmennusvastaavana myyjän, asiakkaan ja kouluttajan kontaktina avointen sekä yrityskohtaisten koulutusten saralla. Hän koordinoi koulutusten sujuvuutta ja infoa eri osapuolten välillä. 

Tieturi oli Merjalle ennestään tuttu vuosien takaa vakaana koulutusten tarjoajana ja mielikuva yrityksestä oli hyvä. Merja ei kuitenkaan ollut koskaan ajatellut itse työskentelevänsä Tieturilla. Viime syksynä hän sai kuitenkin upean mahdollisuuden liittyä mukaan tieturilaisiin ja se päätös on ollut ihan paras aikoihin. Rohkeus, luottamus, sitoutuminen ja tulokset – kuten Tieturin arvot, on myös Merjan oma polku kulkenut samaa rataa työn ja elinikäisen oppimisen myötä.

Yhteen hiileen puhaltaminen

Merjaa inspiroi työssään se, että valmennusvastaavan työssä ei ole kahta samanlaista päivää ja koskaan ei aamulla tiedä, mitä päivä tuo tullessaan. Fokusointi ja proaktiivisuus ovat tarpeen koulutusten koordinoinnissa ja asiakkaiden päivittäisissä kohtaamisissa. Työn monivaiheisuus ja erilaiset ihmiset inspiroivat jaksamaan.

”Ihan parasta työssäni ovat kuitenkin mahtava työyhteisö ja ennen kaikkea oma tiimi, jossa puhalletaan vahvasti yhteen hiileen. Tähän tiimiin on ollut mutkatonta sujahtaa ja se kaikki tekee tästä työstä merkityksellisen.”

Merjan pitkä ura järjestömaailmassa mm. mediasisällön parissa tuo varmasti uutta näkökulmaa, ideoita ja ehkäpä myös toimintatapoja työyhteisöömme. 

Antiikkimarkkinoita ja majakkabongausta

Työajan ulkopuolella, Merja kiertelee mielellään rompetoreilla ja antiikkimarkkinoilla pelastaen vanhoja esineitä ja huonekaluja. Osa tuunataan nykyaikaan ja osa saa olla ihan vaan sellaisenaan katseenvangitsijoina. ”Olen jonkinlainen rappioromantikko, jonka kaikki ruosteinen ja elämää nähnyt hurmaa.”

Merja matkustelee puolisonsa kanssa paljon myös Baltian maissa autolla ja fillarit matkassa majakoita bongaten. ”Sadat kierreportaat ja ylhäällä odottava loputon merellinen horisontti ovat aina yhtä hienoja kokemuksia. Näiltä matkoilta on jäänyt muistojen lisäksi mukaan aina myös muutama rantakivi, joita alkaa pihamaalla olemaan jo melkoinen röykkiö.”

Katso myös muut tieturilaisten esittelyt.

Asiasanat:

Tieturilaiset