Tieturi mukana Microsoftin Partner Pledge – Tech for Good -yhteiskuntavastuuohjelmassa

Julkaistu 15.12.2021
Lukuaika noin 1 min
We signed the Microsoft Partner Pledge

Meille Tieturilla – ja koko Soprano-konsernissa – vastuullisuus ja yhteiskuntavastuu ovat aina olleet merkityksellinen osa tekemistämme. Siksi olemme mukana myös Microsoftin yhteiskuntavastuuohjelmassa, Partner Pledge – Tech for Good.

Tech for Good -yhteiskuntavastuuohjelman neljä osa-aluetta ovat:

  • digitaaliset taidot
  • monimuotoisuus
  • vastuullinen ja eettinen tekoäly
  • ympäristövastuu

Digitaalisten taitojen opettaminen kaikille suomalaisille on ollut yksi toimintamme kulmakivistä alusta alkaen. Tieturi perustettiin vuonna 1983 vastaamaan Suomen atk-koulutustarpeeseen.

Edelleen liki 40 vuotta Tieturin perustamisen jälkeen me tieturilaiset autamme ammattilaisia kehittämään digitalisoituvassa työelämässä tarvittavia taitojaan. Vastuullisen ja eettisen tekoälyn kehittämisen ja käyttöönoton osalta näemme, että on tärkeää osaltamme auttaa asiakkaitamme tarjoamalla koulutusta tekoälyn alueelta.

Monimuotoisen yhteiskunnan tukeminen on osa DNA:tamme ja heijastuu myös koulutusohjelmiimme. Yhdessä Espoon kaupungin kanssa toteutimme koodarikoulun, joka tarjosi espoolaisille muualta Suomeen muuttaneille miehille ja naisille sekä taitojen päivitystä että tien työllistymiseen.

Ympäristövastuun osalta Tech for Good tukee jo aiempaa sitoutumistamme hiilijalanjälkemme pienentämiseen ja kestävään kehitykseen koko Soprano-konsernin osalta.

Mielenkiinnolla odotamme yhteistä matkaa Microsoftin ja muiden Microsoft-kumppaneiden kanssa myös yhteiskuntavastuuohjelman osalta.

Tietoa kirjoittajasta:

Pauliina Lautanen-Nissi

Tieturin liiketoimintajohtajalla Pauliinalla on pitkä kokemus koulutusyhtiöiden johto-, myynti ja kehitystehtävistä. Pauliina innostuu elinikäisestä oppimisesta ja sen tukemisesta. Vapaa-aikanaan hän nauttii luonnonrauhasta mökkimaisemissa.

Asiasanat:

Yhteiskuntavastuu Microsoft Partner Pledge