Webinaari: Tekoäly johtamistilanteiden sparraajana

Time: 05.06.2024 10:00
Duration: 45 min

Ilmoittaudu

Tule mukaan tähän webinaariin keskustelemaan, miten tekoäly vaikuttaa johtamiseen ja mitä tekoälykkään johtajan tulee tietää tekoälystä.

Mitä asioita ihminen tekee jatkossakin itsenäisesti, mitä tekoälyn kanssa ja mitä tehtäviä voidaan kenties ulkoistaa kokonaan tekoälylle? Entä mitä johtajien tulee ottaa huomioon tekoälyn käyttöönotossa organisaatiossa?

Tässä webinaarissa kuulet, miten tekoäly voi toimia arvokkaana sparraajana erilaisissa johtamistilanteissa ja auttaa kehittämään taitojamme ihmisten johtajina. Käymme läpi, miten voimme kehittää valmiuksia tekoälyn käyttöön ja käsitellä siihen liittyviä mahdollisuuksia ja haasteita sekä miten voimme hallita tekoälyyn liittyviä pelkoja.

Webinarin sisältö

Tässä webinaarissa käsittelemme seuraavia aiheita: 

  • Tekoälyn rooli johtamistyökaluna
  • Tekoäly erilaisten johtamistilanteiden sparraajana
  • Johtajan muistilista: tekoälyn käyttöönoton valmiudet, mahdollisuudet, haasteet ja pelkojen hallinta organisaatiossa

Webinaarin ajankohta: ke 5.6.2024 klo 10.00–10.45. Webinaari on maksuton.

Onko sinulla mielessäsi jokin kysymys tai haaste, jonka haluaisit webinaarissa nostaa esille? Kerro siitä meille webinaariin ilmoittautumisesi yhteydessä, niin voimme huomioida sen webinaarin aikana.

Webinaarin asiantuntijat

Hermanni Harju
KTM, johtamisen ja vuorovaikutuksen kehittäjä, työnohjaaja

Hermanni Harjulla on yli kymmenen vuoden kokemus johtamisen parissa työskentelystä. Nykyään hän toimii johtamisen ja vuorovaikutuksen kehittäjänä, sekä johdon ja esihenkilöiden työnohjaajana. Hänen työuralleen on mahtunut erilaisia rooleja mm. muutosvalmentajasta esihenkilöksi ja johtajuuden kehittäjäksi sekä yritysmaailmasta poikkeava tehtävä rauhanturvaajana. Hermannin näkemyksien taustalla yhdistyvät rikkaat käytännön kokemukset johtamistyöstä sekä kattava teorian tutkiminen.

Joop Tenhunen
Tuoteryhmäpäällikkö, kouluttaja, Tieturi

Joop Tenhunen työskentelee Tieturissa tuoteryhmäpäällikkönä ja toimii myös kouluttajana. Generatiivisen tekoälyn aallon mukana syttynyt innostus tekoälyn sovelluksia kohtaan on saanut hänet tutkimaan tekoälyn käyttöä työelämässä. Koulutusten vetäminen on antanut hänelle ymmärrystä tietotyöläisten arjesta sekä tekoälyn tuomista haasteista ja mahdollisuuksista.

Syvenny aiheeseen Tie­tu­rin kou­lu­tuk­sissa

Tags

Tekoäly Johtaminen Generatiivinen tekoäly