Qlik-koulutukset

Hallitse Qlik -raportointityökalujen parhaimmat ominaisuudet.

Qlik Sense Tietomallinnus

Qlik Sense tietomallinnuskoulutus on suunnattu Qlik Sense -sovelluskehittäjille, jotka vastaavat ja haluavat oppia lisää sovellusympäristöstä ja tietomallinnuksesta.
Helsinki Classroom
Remote
2 päivää 30.-31.10.
18.-19.12.
1590 €TAI
2 koulutus-
korttipäivää

QlikView Designer -kurssi: miten analysoida tietoja tehokkaasti QlikView:n avulla?

Tällä kurssilla sinä opit ne QlikView:n käyttöön liittyvät tekniikat ja ominaisuudet, jotka ovat kaikkein olennaisimpia. Kurssilla luot oman QlikView-appsin ladaten siihen tietoja eri tiedostoista, mm. ...
Helsinki Classroom
Remote
2 päivää 2.-3.11.
1590 €TAI
2 koulutus-
korttipäivää

Qlik Sense Visualisointi

Koulutuksessa käydään läpi Qlik Sense sovellusten perusteet ja niiden luominen. Koulutus on suunnattu sekä Qlik Sense -sovellusten peruskäyttäjille sekä sovelluksia kehittäville henkilöille.
Helsinki Classroom
Remote
2 päivää 27.-28.11.
1590 €TAI
2 koulutus-
korttipäivää
GO!Varma toteutus

QlikView Developer -kurssi: tietojen integrointi ja lataus käyttäjien hyväksikäytettäväksi

Ennen kuin tietoja voidaan QlikView:llä analysoida, pitää luoda QlikView-sovellus ja ladata sen tietokantaan tiedot eri lähteistä. Tällä kolmipäiväisellä kurssilla opit lataamaan tietoja ja integroimaan ne niin, että ...
  Classroom
Remote
2 päivää
1590 €TAI
2 koulutus-
korttipäivää

Qlik

Qlik Sense on web-pohjainen, helppokäyttöinen BI-raportointityökalu, jolla voit koota tietoa useista eri lähteistä ja luoda joustavia ja interaktiivisia tietojen visualisointeja ja analysointeja.  

Qlik Sense -koulutuksissamme opit käyttämään Qlik Sense -työkalua tehokkaasti ja hyödyntämään sen monipuolisia ominaisuuksia datan visualisoinnissa, analysoinnissa ja raportoinnissa. QlikView -koulutukset tarjoavat opastusta ja oppia tietojen integrointiin ja lataukseen sekä tietojen analysointiin QlikView:llä.

Tutustu Qlik Senseen

Uutta ja ajankohtaista luettavaa

Katso kaikki blogit