Qlik

Hallitse Qlik -raportointityökalujen parhaimmat ominaisuudet.
Katso koulutukset

Qlik Sense on web-pohjainen liiketoiminta-analytiikan raportointityökalu, jolla voit koota tietoa useista eri lähteistä ja luoda joustavia ja interaktiivisia tietojen visualisointeja ja analysointeja organisaation datan analysoinnin ja päätöksenteon tueksi. Qlik Sense -raportointyökalun etuna on helppokäyttöisyys, joustavat visualisoinnit, jotka tekevät analytiikasta helposti kommunikoitavaa ja ymmärrettävää, kun voit jakaa vaivattomasti raportteja eri käyttäjille ja laitteille. Qlik Sense -raportointityökalua on mahdollista käyttää millä tahansa laitteella, näytöllä, älypuhelimella tai tabletilla ja se tarjoaa näin rajattomat ja vaivattomat käyttömahdollisuudet.  

Qlik Sense -koulutuksissamme opit käyttämään Qlik Sense -työkalua tehokkaasti ja hyödyntämään sen monipuolisia ominaisuuksia datan visualisoinnissa, analysoinnissa ja raportoinnissa.  

Qlik Sense on moderni vastine QlikView -työkalulle. Koulutusvalikoimassamme on myös QlikView -koulutuksia, jotka tarjoavat opastusta ja oppia tietojen integrointiin ja lataukseen sekä tietojen analysointiin QlikView:n avulla.  

Toteutamme koulutukset yhteistyössä Euroopan suurimman Qlik-asiantuntijayrityksen Climberin kanssa. 

Qlik Sense Tietomallinnus on oivallinen koulutus Qlik Sense -sovelluskehittäjälle, joka vastaa Qlik sovellusympäristöstä ja tietomallinnuksesta sekä haluaa syventää osaamista kyseisillä osa-alueilla.  

Qlik Sense Visualisointi -koulutus on suunnattu Qlik Sense -sovellusten peruskäyttäjille ja sovelluksia kehittäville henkilöille. Koulutuksessa opit Qlik Sense -sovellusten perusteet ja niiden luomisen sekä hyödyntämään sovelluksen visualisointeja.  

QlikView -koulutukset ovat suunnattu QlikView-sovelluksen peruskäyttäjälle sekä näitä sovelluksia kehittäville henkilöille. Qlik Sense Visualisointi -koulutuksessa opit Qlik Sense -sovellusten perusteet ja niiden luomisen sekä hyödyntämään sovelluksen visualisointeja. QlikView Designer -koulutuksen jälkeen hallitset QlikView:n käyttöön liittyvät tekniikat ja ominaisuudet sekä miten analysoit tietoja tehokkaasti. 

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit