Red Hat

Kehitä taitojasi Red Hat -teknologioiden toteuttamiseen ja kehittämiseen.
Katso koulutukset

Maksimoi avoimen lähdekoodin teknologiainvestointien arvo. Viralliset Red Hat -koulutukset kehittävät taitojasi ja yrityskulttuuria, joita tarvitaan IT-infrastruktuurin optimointiin ja nykyaikaistamiseen. Red Hat -kurssit kehittävät osaamistasi sekä sertifiointikokeiden avulla osoitat osaamisesi näkyväksi. 

Red Hat on maailman johtava avoimen lähdekoodin ohjelmistoratkaisujen toimittaja, joka yhteisölähtöisellä lähestymistavalla tarjoaa luotettavia ja tehokkaita ratkaisuja hybridipilvi-infrastruktuuriin, väliohjelmistoihin, ketterään integrointiin, pilvipohjaiseen sovelluskehitykseen sekä hallinta- ja automaatioratkaisuihin. 

Red Hat Enterprise Linux (RHEL)  

Red Hat Enterprise Linux (RHEL) on johtava yrityskäyttöön tarkoitettu Linux-alusta, joka on sertifioitu satoihin pilviin ja tuhansien laitteisto- ja ohjelmistovalmistajien kanssa. Se on joustava, vakaa ja tehokas käyttöjärjestelmä, joka antaa tiimeille mahdollisuuden keskittyä uusien teknologioiden ja käytäntöjen käyttöönottoon liiketoiminnan edistämiseksi. 

Valikoimastamme löydät virallisia Red Hat -kursseja Red Hat Enterprise Linuxille: 

Kubernetes ja Red Hat OpenShift 

Konteista ja Red Hat OpenShiftistä on nopeasti tullut tosiasiallinen ratkaisu ketterään kehitykseen ja sovellusten käyttöönottoon. Red Hat OpenShift on skaalautuva alusta sovellusten rakentamiseen, modernisointiin ja käyttöönottoon. OpenShift tarjoaa valmiita sovellusympäristöjä ja perustuu Kubernetesiin tukeakseen DevOps-periaatteita, kuten lyhennettyä markkinoille tuloaikaa, infrastruktuuria koodin tapaan, jatkuvaa integrointia (CI) ja jatkuvaa toimitusta (CD). 

Säiliöpohjaisen arkkitehtuurin organisointi Kubernetesilla ja Red Hat OpenShiftillä parantaa sovellusten luotettavuutta ja skaalautuvuutta. Opi rakentamaan ja hallitsemaan säiliöitä Kubernetes- ja Red Hat OpenShift -klusterissa käyttöönotettaviksi DO180Red Hat OpenShift I: Containers & Kubernetes -kurssilla. DO280 Red Hat OpenShift Administration II: Operating a Production Kubernetes Cluster -kurssilla syvennyt Red Hat® OpenShift® Container Platformin asentamiseen ja hallintaan. 

Red Hat -koulutuksen hyödyt  

Red Hat -koulutuksien avulla yritykset voivat lisätä tiimien tuottavuutta, nopeuttaa uusien IT-resurssien käyttöönottoa ja tehostaa IT-infrastruktuuritiimien toimintaa. IDC:n tutkimus osoittaa, että Red Hat -koulutuksen avulla: 

  • DevOps-tiimit ovat 44 % tuottavampia. 
  • IT-resurssien käyttöönotto 59 % nopeampaa. 
  • Uusi henkilöstö saavuttaa täyden tuottavuuden 76 % nopeammin. 
  • 365 % tuotto (ROI) koulutusinvestoinnille kolmen vuoden aikana. 

Kokeneet kouluttajat auttavat sinua ja organisaatiotasi saavuttamaan nämä edut virallisissa Red Hat -koulutuksissamme.  


Tieturi on virallinen Red Hat -koulutuskumppani Suomessa.

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit