ISTQB

Sertifioi testausosaamisesi ISTQB-sertifioinneilla ja tuo testausosaamisesi näkyville.
Katso koulutukset

ISTQB-sertifikaatteja suorittaneiden testausalan ammattilaisten osaaminen on selkeästi todennettavissa. Kansainvälinen testauksen sertifiointijärjestö International Software Testing Qualifications Board (ISTQB) on testausalan sertifiointien johtava tarjoaja. 

Sertifioi testausosaamisesi ISTQB-sertifioinneilla

ISTQB-sertifiointikoulutuksista on hyötyä arjen tekemisessä, koska ne vahvistavat yhteistä terminologiaa ja menetelmiä. ISTQB-sertifikaatteja suorittaneiden testausalan ammattilaisten osaaminen on selkeästi todennettavissa ja lisäksi sertifioinneista on käytännön hyötyä myös tarjouskilpailuissa. 

Kehity testaajana ja sertifioi taitojasi

Testausalan kehitys näkyy ISTQB:n virallisissa sertifioinneissa, jotka tarjoavat laajasti erilaisia, erikoisosaamista vaativia sertifiointitestejä. ISTQB-sertifiointivalikoima kehittyy jatkuvasti asiantuntijoiden ja alan johtajien eri puolilta maailmaa saatujen näkemysten sekä trendien perusteella. Tieturin ISTQB-koulutukset antavat aina hyvän pohjan sertifioinnin suorittamiselle. 

Ohjelmistotestauksen kansainvälinen perussertifikaatti on ISTQB Foundation, johon valmistava kurssi on saatavilla myös suomeksi: ISTQB Sertifioitu testaaja – perustaso. Kurssilta opit ohjelmistotestauksen perusterminologian sekä saat valmiudet hyödyntää eri testaustekniikoita käytännön testausprojekteissa. Kurssilla syvennyt testausprosessiin, standardeihin sekä käytössä olevien työkalujen perusasioihin.  

Kokeneille testausalan ammattilaisille on suunnattu mm. ISTQB Advanced Level Software Test Manager, joka tarjoaa tiedot ja pätevyyden testaustoimintojen hallinnaan. 

Syventävissä aiheissa sertifioinnin voi suorittaa myös esimerkiksi ketterästä testauksesta, käytettävyystestauksesta, tietoturvatestauksesta sekä testausautomaatiosta: 

Tieturi on FiSTB:n akkreditoima ISTQB/ISEB-kouluttaja. FiSTB on osa TIVIAa (Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry).  

Tutustu ISTQB-sertifiointeihin ja sertifioi testausosaamisesi!

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit

Webinaari: Kuinka kehittyä monipuoliseksi testaajaksi?

Aika: 30.03.2023 10:00
Kesto: 45 min

Lue lisää

Webinaari: Testausautomaatio ja laadunvarmistus Robot Frameworkilla

Aika: 02.11.2022 13:30
Kesto: 45 min

Lue lisää