Valtioneuvoston kanslia – vuosikymmenien yhteistyö

Valtioneuvoston kanslia (VNK) vastaa pääministerin johdolla hallitusohjelman toimeenpanon valvonnasta ja avustaa pääministeriä valtioneuvoston johtamisessa. Kanslian tehtäviin kuuluvat Suomen EU-politiikan yhteensovittaminen sekä valtion omistajapolitiikka ja valtioneuvoston kanslian alaisten valtio-omisteisten yhtiöiden omistajaohjaus.

Valtioneuvoston kanslian ja Tieturin yhteistyö on jatkunut jo vuosikymmeniä. Valtioneuvoston kanslia vastaa myös muiden ministeriöiden koulutuksista. Virpi Lappeteläinen, Erityisasiantuntija Valtioneuvoston Hallintayksiköstä, Valtioneuvoston kanslian henkilöstöyksiköstä kertoo videoilla sekä pitkän yhteistyön eduista sekä ministeriöille tarjottavista Office- ja projektikoulutuksista.

Pitkäkestoinen kumppanuussuhde

Videolla Virpi Lappeteläinen kertoo Valtioneuvoston kanslian ja Tieturin pitkän yhteistyön hyödyistä sekä koulutuksen hyödyistä yksilöille ja organisaatiolle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Microsoft Office -koulutuksilla sujuvuutta työntekoon

Videolla Virpi Lappeteläinen kertoo, kuinka Valtioneuvoston henkilöstö kehittää työnteon sujuvuudelle tärkeitä Microsoft Office -taitojaan Tieturin koulutuksilla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Projektikoulutuksista uusia työvälineitä ja toimintatapoja

Videolla Virpi Lappeteläinen kertoo Valtioneuvoston projektipäälliköille ja projekteihin osallistuville pidetystä projektikoulutuksista.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.