Ryhmäalennus – ota koko tiimi mukaan ja säästä

Saatte 15 % alennuksen koodilla TIIMI15, kun ilmoittaudutte vähintään kolmen hengen ryhmänä!

Oppiminen ja soveltaminen yhdessä on tehokkaampaa! Kun ryhmänä opitte uutta, sen soveltaminen organisaatiossanne on helpompaa, kun saman asian oppineita on ympärillänne ideoimassa ja tukemassa.

Me tarjoamme mahdollisuuden päivittää tiiminne taidot samalla kertaa – ja säästää samalla! Kun ilmoittaudutte yhdessä, annamme teille 15 % alennuksen kurssien normaalihinnoista.

Tutustu koulutuksiimme ja valitse teille sopivin!

Näin saat alennuksen

  1. Valitse kurssisivulla Ilmoittaudu: Siirry ilmoittautumisen Yhteystiedot-sivulle. Kun kysytään, aiotko ilmoittaa useampia henkilöitä, valitse ”Kyllä”.
  2. Lisää osallistujat: Täytä kaikkien ryhmänne jäsenten tiedot. Ryhmän koko on oltava vähintään kolme henkilöä.
  3. Syötä alennuskoodi: Siirry verkkokaupan Yhteenveto-sivulle ja syötä alennuskoodi TIIMI15 tarjottuun kenttään. Alennus lasketaan automaattisesti ostoksen loppusummasta.

Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, koulutuskortteihin tai aiempiin tilauksiin. Tämä alennus ei ole voimassa jälleenmyyntikoulutuksiin, Red Hatin koulutuksiin, QA:n koulutuksiin tai Arrowin koulutuksiin.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä info@tieturi.fi tai soita 010 432 1001.

Koulutuskortit suurille koulutustarpeille

Jos tiimillänne on laaja koulutustarve, kysykää koulutuskorteistamme! Koulutuskorteilla voitte saada jopa 40 % alennusta koulutuspäivien hinnoista, mikä tarjoaa merkittäviä säästöjä pitkällä aikavälillä.

Ota yhteyttä Tieturin kokeneisiin koulutusammattilaisiin, autamme mielellämme!