Vuoden testaaja 2023

TestausOSY:n ja Tieturin äänestyksessä Vuoden testaaja 2023 -tunnustuspalkinnon sai Petri Niemenmaa Kansaneläkelaitokselta.
Lue lisää
Vuoden Testaaja 2023

Vuodesta 2008 lähtien Tieturi ja testauksen osaamisyhteisö, TestausOSY, ovat jakaneet testauksen tunnustuspalkinnon, Vuoden testaaja -nimityksen.

Luo nyt siis katsaus viime vuoteen ja mieti kuka testausammattilainen voisi olla Vuoden testaaja 2023!

Vuoden testaaja -kandidaatin tulee olla esimerkiksi:

  • inspiroinut kollegoitaan tai muita organisaatioita yhä parempaan testaukseen
  • tuonut testauksen ajatuksia ja trendejä maailmalta mukaan suomalaiseen testaukseen
  • vaikuttanut myönteisesti testauskulttuurin kehittymiseen omassa organisaatiossaan
  • vaikuttanut testaustoiminnan tuloksellisuuteen (testauksen kattavuus, löydettyjen vikojen määrä jne.) omassa yrityksessään tai yhteisössään
  • tehnyt testaukseen liittyviä innovaatioita, rationalisoivia parannuksia tai kehittänyt uudenlaisia tapoja tehdä testausta
  • vaikuttanut testauksen ammattikunnan syntyyn maassamme
  • vaikuttanut suomalaisen testauskulttuurin ja testaajien ammattikunnan kehittymiseen suotuisasti
  • TAI muilla tavoin parantanut testauksen toteuttamismahdollisuuksia.

Vuoden testaaja -äänestys on julkinen ja kaikille avoin. Löydät lisätietoja ja listan vuosien 2008–2022 Vuoden testaajista TestausOSYn sivuilta.

Kunnian ja näkyvyyden lisäksi Vuoden testaaja saa myös palkinnon: maksuttoman osallistumisen valitsemalleen Tieturin omalle kurssille!

Äänestä Vuoden testaajaa

Vuoden testaaja -kisalla halutaan nostaa esille osaajia, jotka ovat toimineet laadun eteen omassa työyhteisössä ja myös edistäneet koko testausalaa ja laadun tekijöiden yhteisöä.

Julkinen ja kaikille avoin ehdokasasettelu oli avoinna 15.1.-11.2.2024. Äänestys nimetyistä ehdokkaista oli avoinna 19.2.-10.3.2024.

Vuoden testaaja 2023 on Petri Niemenmaa

TestausOSY:n ja Tieturin äänestyksessä Vuoden testaaja 2023 -tunnustuspalkinnon sai Petri Niemenmaa Kansaneläkelaitokselta. Ääniä annettiin kaikkiaan 652 kpl ja voittaja sai 32 % annetuista äänistä.