Johanna Niittula – ammattilainen positiivisella asenteella

Julkaistu 25.8.2022
Lukuaika noin 2 min

Tieturin sydän ovat Tieturin koulutuksen asiantuntijat sekä kouluttajamme. Tänään esittelyvuorossa on Johanna Niittula, yksi neljästä koulutusmyyjästämme.

Asiakkaiden ammattitaidon tukena

Kuten aiemmin esitelty koulutusmyyjämme Pia-Mari, myös Johanna päätyi Tieturille ystävän houkuttelemana. Entinen kollega vinkkasi Tieturilla avoimena olevasta paikasta. Hänen suosituksensa sai Johannan hakemaan paikkaa, ja Johanna aloitti Tieturilla alkusyksystä vuonna 2016.

”Työni tavoitteena on kehittää asiakkaidemme ammattitaitoa, ja siten tukea heitä päivittäisessä työssään”, Johanna kertoo. ”Työpäivän aikana kontaktoin nykyisiä asiakkaitani sekä teen aktiivista uusien asiakkaiden hankintaa. Oman myyntityön lisäksi toimin myyntitiiminvetäjänä”.

Vahva ammattitaito it-alalta

Johannalla on takanaan pitkä ura it-alalla. Hän on toiminut sekä avainasiakaspäällikkönä että koulutusmyyjänä. Kokenut ammattilainen auttaa kollegoitaan heidän työssään aina tarvittaessa. Pitkän kokemuksen tuoma tietotaito hyödyttää koko myyntitiimiä. Johanna toiminta on ollut aina tavoitteellista, ja positiivinen asenne tukee koko tiimin toimintaa.

”Hyvät kollegat antavat lisäbuustia työntekoon”, Johanna mainitsee. ”Meillä on hyvä työyhteisö ja toimimme ketterästi. Isoin inspiraatio työhöni tulee asiakkaistamme. He ovat todella mukavia, ja nautin voidessani auttaa heitä kehittämään ammattitaitoaan.”

Vapaa-aikana mökkeilyä ja kulttuuria

Kainuusta kotoisin oleva Johanna osti jokin aika sitten avopuolisonsa kanssa vanhan kotitalonsa Kuhmosta, ja on kunnostanut sitä nyt mökkikäyttöön.

”Kuhmossa ja sen lähellä olevassa luonnossa kaikki kiire unohtuu ja mieli lepää”, kertoo Johanna. ”Erityisen ihanaa on, kun saamme myös pienet lapsenlapseni mökille.”

Lisäksi Johannan vapaa-aikaan kuuluu vahvasti kulttuuri. Hän on innokas konserteissa ja teatterissa kävijä. Museokortti on myös jatkuvassa käytössä.

Yh­teys Johannaan

Haluatko apua koulutusasioissa? Johannan tavoitat numerosta 0400 949 099 tai sähköpostitse osoitteesta johanna.niittula@tieturi.fi

Katso myös muut tieturilaisten esittelyt.

Asiasanat:

Tieturilaiset

Aiheeseen liittyvät blogit:

Blogi 17.4.2024

Oppimisstrategiat työelämässä – Miten tuet henkilöstön osaamisen kehittymistä ja innovointia?

Lue lisää