Näin saat Tieturin digitaalisen todistuksen käyttöösi

Kun olet suorittanut Tieturin avoimen koulutuksen, saat sähköisen kurssitodistuksen sähköpostiisi viikon sisällä koulutuksesta. Viestin nimenä on ”Kurssitodistus – Tieturi” ja viestin lähettäjänä info@tieturi.fi. Voit ladata, tulostaa ja jakaa kurssitodistuksesi sosiaalisessa mediassa helposti halutessasi.

Saat kurssin jälkeen sähköpostissa ohjeet todistuksen käyttämiseen sekä mahdollisuuden tarkistaa ja korjata tietosi.

Ohje Tieturin digitaalisen todistuksen käyttöön:

  1. Kurssitodistuksesi saapuu koulutuksen jälkeen sähköpostiisi nimellä ”Kurssitodistus – Tieturi”. Viestin lähettäjänä on info@tieturi.fi.
  2. Siirry tarkistamaan todistuksen tiedot napsauttamalla sähköpostin Hyväksy todistuksen tiedot -painiketta.
  3. Tarkista ja tarvittaessa korjaa tietosi. Jos muutat tietoja, odota, että Tieturin asiakaspalvelu hyväksyy ne.
  4. Kun olet hyväksynyt ehdot, sähköinen todistuksesi suojataan TRUEn lohkoketjussa, jonka jälkeen se on käytettävissä sähköisesti. Voit ladata ja tulostaa todistuksesi sekä halutessasi jakaa sen sosiaalisessa mediassa. Halutessasi voit myös suojata todistuksesi salasanalla, jolloin se ei ole vapaasti saatavilla.

Katso alla olevalta videolta, miten saat sähköisen todistuksen käyttöösi ja miten saat sen jaettua sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi LinkedInissä:


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä (linkki vie YouTubeen).

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Tieturin asiakaspalveluun sähköpostitse info@tieturi.fi ja puhelimitse 010 432 1001. Autamme mielellämme.

Katso myös usein kysytyt kysymyksemme (FAQ).