Turvallisesti Kampuksella

Turvallisuusohjeet kurssilaisille ja muille vierailijoillemme.

Tervetuloa Töölönlahden Kampukselle! Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää, ja haluamme varmistaa, että vierailusi sujuu viihtyisästi ja ennen kaikkea turvallisesti. Koko henkilöstömme huolehtii siitä, että ympäristömme on turvallinen kaikille, niin kurssilaisillemme ja vierailijoille kuin kollegoillemme.

Hätätilanteessa soita aina 112. Aulavahtimestarin numero on 010 432 1000. Osoitteemme on Mannerheimintie 15 A, 00260 Helsinki.

Yleinen hätänumero 112.

Tulipalon sattuessa

Noudata henkilökunnan ohjeita tiloista poistumiseen. Jos henkilökuntaa ei ole juuri sillä hetkellä tavoitettavissa tai näkyvillä, ota ulkovaatteet mukaasi ja siirry välittömästi lähimmän hätäuloskäynnin kautta ulos rakennuksesta kokoontumispaikalle. Älä käytä hissiä. Palaa sisätiloihin vasta luvan saatuasi.

Kokoontumispaikka on Hesperianpuiston reuna Kampuksen vieressä, Hotelli Crown Plazaa vastapäätä.

Töölönlahden Kampuksen kokoontumispaikka kartalla.

Kampuksen hätäuloskäynnit

Kartat poistumisteistä ja ensisammuttimista on 1. kerroksen eteisessä, 2. kerroksen wc-käytävällä sekä kellarikerroksessa ravintolaan mentäessä.

Kellarikerroksen hätäuloskäynti sijaitsee portaikon vieressä ja wc-tiloja vastapäätä.

Koulutustilojen hätäuloskäynnit ja niitä lähimmät luokat:

  • Luokkien Bogota, Johannesburg ja Peking lähin hätäuloskäynti on eteläinen uloskäynti Hesperianpuiston puolella.
  • Luokkien Oslo, Tallinna ja Tukholma lähin hätäuloskäynti on pohjoinen uloskäynti Oopperan puolella.
  • Luokkien Kööpenhamina, Oslo ja Sydney lähin hätäuloskäynti on pääaulan hätäuloskäynti.

Sairastapauksen tai tapaturman sattuessa

Jos kohtaat vakavan hätätilanteen, ensimmäinen toimenpide on soittaa hätänumeroon 112 ja toimia heidän ohjeiden mukaisesti. Kampuksellamme on useita ensiaputaitoisia henkilöitä, jotka ovat valmiina auttamaan. Mikäli et näe henkilökuntaa lähettyvilläsi ja kykenet, aloita ensiaputoimenpiteet itse tai pyydä apua ympärillä olevilta ihmisiltä. Vastaanotossamme 1. kerroksen aulasta löytyy defibrillaattori.

Pieniä vammoja varten löydät ensiapupakkauksia kurssiaulan ikkunalaudoilta. Kaikissa tilanteissa, joissa tarvitset apua tai lisätietoa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Meillä on selkeät ohjeet hätätilanteiden varalle, ja henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua. Aulavahtimestarin numero on 010 432 1000.

Ensiapupakkaus kurssiaulan ikkunalaudalla.

Seuraamme jatkuvasti ympäristöämme ja päivitämme turvallisuusohjeitamme tarpeen mukaan. Pidämme sinut ajan tasalla kaikista uusista ohjeista ja turvallisuustiedotteista. Yhteistyöllämme varmistamme, että Kampus on turvallinen paikka meille kaikille.

Kiitos, että olet mukanamme luomassa turvallista ja miellyttävää ympäristöä. Yhdessä voimme varmistaa, että kaikilla on turvallinen ja viihtyisä vierailu.