Microsoft Outlook

Outlook on Microsoftin sähköposti- ja viestintäsovellus, joka on osa Microsoft 365 -ohjelmistopakettia.
Katso koulutukset

Outlook on Microsoftin sähköposti- ja viestintäsovellus, joka on osa Microsoft 365 -ohjelmistopakettia. Sen lisäksi, että se tarjoaa sähköpostin hallinnointiominaisuudet, Outlook sisältää myös kalenterin, tehtävälistan, yhteystiedot ja muita viestintätyökaluja.  

Tässä on muutamia hyötyjä Outlookin käytöstä ja sovelluksen osaamisesta: 

  • Sähköpostin hallinta: Outlook tarjoaa tehokkaat työkalut sähköpostiviestien hallintaan. Voit lähettää, vastaanottaa, lukea ja järjestellä sähköposteja helposti. Outlook sisältää ominaisuuksia, kuten kansiot, säännöt, suodattimet ja merkinnät, joiden avulla voit järjestää ja priorisoida viestejäsi. Lisäksi voit luoda automaattisia vastauksia ja poissaolotiedotteita. 
  • Kalenteri ja kokoushallinta: Outlookin kalenteritoiminnot mahdollistavat ajanhallinnan ja tapahtumien suunnittelun. Voit luoda tapahtumia, kokouksia ja muistutuksia, hallita aikatauluja, kutsua osallistujia kokouksiin ja synkronoida kalenterisi muiden käyttäjien kanssa. Outlookin avulla voit myös tarkastella muiden käyttäjien aikatauluja ennen kokousten varaamista. 
  • Yhteystiedot ja henkilökohtainen osoitekirja: Outlookin avulla voit tallentaa ja hallita yhteystietoja helposti. Voit luoda henkilökohtaisen osoitekirjan, johon voit tallentaa tietoja yhteystiedoista, kuten nimestä, sähköpostiosoitteesta, puhelinnumerosta ja organisaatiosta. Voit myös luoda jakelu- ja ryhmälistoja, joiden avulla voit lähettää viestejä useille vastaanottajille yhdellä napsautuksella. 
  • Tehokas viestintä ja yhteistyö: Outlook tarjoaa useita viestintä- ja yhteistyöominaisuuksia. Voit lähettää sähköposteja, liittää tiedostoja viesteihin, jakaa kalentereita ja tehdä yhteistyötä muiden käyttäjien kanssa reaaliajassa. Outlookin integrointi muiden Office-sovellusten kanssa, kuten Wordin ja PowerPointin, mahdollistaa sujuvan tiedostojen jakamisen ja yhteistyön. 
  • Monialustatuki ja liikkuvuus: Outlook on saatavilla useille alustoille, kuten Windowsille, Macille, Androidille ja iOS:lle. Voit synkronoida sähköpostin, kalenterin ja yhteystiedot eri laitteiden välillä, mikä mahdollistaa joustavan käytön ja pääsyn tietoihin mistä tahansa. 

Outlookin käyttöön ja osaamiseen investoiminen tarjoaa monia etuja, kuten tehokkaan sähköpostin hallinnan, ajanhallinnan parantamisen, yhteistyön tehostamisen ja viestinnän helpottamisen. Se on laajalti käytetty viestintätyökalu organisaatioissa ja yrityksissä, mikä tekee Outlookista tärkeän taidon työelämässä. 

Tieturin Outlook käytön tehostaminen koulutuksessa perehdyt kattavasti Outlookin mahdollisuuksiin! 

Tarvitseeko koko organisaatiosi Outlook-koulutusta? Myyntitiimimme auttaa mielellään toteuttamaan sen! 

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit

Webinaari: Microsoft Teamsin parhaat sovellukset – lisää tehokkuutta työntekoon, osa II

Aika: 21.09.2023 09:00
Kesto: 45 min

Lue lisää