Microsoft 365

Microsoftin palvelupaketti nykyaikaisten (pilvi, hybridi, byod) tietojärjestelmien alustaksi.
Katso koulutukset

Microsoft 365 on Microsoftin palvelupaketti, joka on suunniteltu nykyaikaisten (pilvi, hybridi, byod) tietojärjestelmien alustaksi. Se mahdollistaa Office 365 ja Windows 11 -työasemien pilvipohjaisen turvallisen hallinnan, valvonnan ja käytön. 

Microsoft 365 -alueen Expert-tason sertifikaatti on MS 365 Certified: Enterprise Administrator Expert

Sen suorittamiseen vaaditaan yksi seuraavista sertifikaateista: 

Sekä sen lisäksi seuraava sertifikaatti: 

Lisäksi löydät valikoimistamme seuraavat Microsoft 365 -ympäristön sertifioivat koulutukset: 

Vaikka digitaalinen maailma kehittyy jatkuvasti, on Microsoft 365 edelleen yksi käytetyimpiä pilvipalveluita, sillä se tarjoaa kattavia ja joustavia työkaluja sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Jos haluat parantaa digitaalista osaamistasi, Microsoft 365:een perehtyminen ja Microsoft 365 -sertifikaattien hankkiminen voivat olla ponnahduslauta menestykseen. 

Microsoft 365 yhdistää joukon tuottavuustyökaluja, kuten Word, Excel, PowerPoint, Outlook ja Teams, jotka on integroitu pilvipalveluihin ja kehittyneeseen tietoturvaan.  

Microsoft 365 -sertifikaattien hankkiminen ei ainoastaan anna sinulle näitä haluttuja taitoja, vaan ne toimivat myös konkreettisina todisteina kyvyistäsi. Ne ovat merkittävä lisä ansioluetteloosi, joka erottaa sinut yhä kilpaillummilla työmarkkinoilla. Työnantajat arvostavat näitä sertifiointeja, sillä ne osoittavat osaamista Microsoftin keskeisten työkalujen hyödyntämisessä ja lupaavat tehokkuutta ja tuottavuutta lukuisissa työtehtävissä.  

Pilvipohjaiset palvelut vaativat jatkuvaa seuraamista sekä uudenlaista osaamista. Microsoft 365 -sertifikaatti kertoo myös kyvystäsi pysyä ajan tasalla ja sopeutua digitaalisen muutoksen aikakaudella. 

Olitpa sitten työssä oleva ammattilainen tai vastavalmistunut, Microsoft 365:n sertifioinnin hankkiminen tarjoaa varmasti kilpailuetua.

Ajankohtaista luettavaa

Blogi 9.8.2023

AWS Authorized Instructor (AAI) Difference Maker Award Tieturin asiantuntijalle Hannu Kauremaalle

Lue lisää

Katso webinaarit