Microsoft SQL

Hallitse Microsoft SQL:n parhaat ominaisuudet.
Katso koulutukset

Microsoft SQL Server on Microsoftin tietokantakokonaisuus, joka tarjoaa tehokkaan ja luotettavan tavan tallentaa, hallita ja hyödyntää tietoa. Se mahdollistaa mm. tehokkaan tietojen käsittelyn, hyvän tietoturvan ja korkean suorituskyvyn, jolla parannat organisaatiosi tiedonhallintaa ja sovellusten suorituskykyä. Microsoft SQL integroituu myös muihin Microsoftin tuotteisiin ja palveluihin, kuten Azure-pilvipalveluihin, Power BI -raportointityökaluun ja Azure Machine Learningiin. Tämän ansiosta datan siirtäminen ja jakaminen eri työkalujen välillä on helppoa ja mahdollistaa monipuolisten analytiikkamahdollisuuksien hyödyntämisen. 

Microsoft SQL-kyselykielen (Structured Query Language) avulla hallinnoit ja käsittelet kattavasti tietoa SQL-pohjaisissa tietokannoissa mahdollistaen tehokkaan tiedonhaun ja tietokantojen hallinnan.  

Microsoft SQL-koulutuksemme tarjoavat SQL-kielen perusteet ja edistyneemmät taidot, jolla saavutat tehokkaammat tavat tietokantojen hallintaan, tietojen käsittelyyn ja tiedonhakuun sekä perehdyt tietokantakyselyjen ja raporttien luontiin.  

Microsoft SQL perusteet -koulutuksessa tutustutaan SQL-kieleen Microsoftin välineitä käyttäen. Koulutuksen jälkeen hallitset SQL-kielen perusteet ja osaat hakea tietoa ja vastata yrityksesi tietotarpeisiin SQL-kielellä.  

Microsoft SQL syventävä -koulutuksessa syvennetään SQL-kielen osaamista Microsoftin välineitä käyttäen. Koulutus on luonnollinen jatkokurssi Microsoft SQL perusteet -koulutukselle.  

DP-203: Data Engineering on Microsoft Azure -koulutuksessa opit erilaisia reaaliaikaisten, analyyttisten ratkaisujen malleja ja käytäntöjä Azure-alustan teknologioita hyödyntämällä. Koulutus valmistaa sertifiointitestiin DP-203.  

SSIS integrointityökalun hyödyntäminen -koulutuksessa tutustut SSIS-toteutuksiin Microsoftin Visual Studio ja SQL Server -välineiden avulla. Koulutuksessa opit, kuinka voit toteuttaa tehokkaasti SSIS integrointiratkaisuja. 

Azure Synapse Analytics -koulutuksessa opit varastoimaan ja analysoimaan dataa Azure Synapse Analytics:n avulla. Koulutus on hyvin käytännönläheinen ja sisältää aiheeseen liittyviä harjoituksia.

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit