Innovoi tai häviä – mutta miten innovaatioita saat?

Aika: 01.02.2021 14:00
Kesto: 60 minuuttia

Milloin ja missä olosuhteissa parhaat innovaatiot syntyvät ja kuinka niistä päästään valmiiseen tuotteeseen/palveluun?

Nykyorganisaatiot kohtaavat jatkuvasti haasteita, epävarmuutta, mutta myös mahdollisuuksia. Haasteeksi muodostuu tasapaino uusien innovaatioiden kehittämisen ja olemassa olevien tuotteiden jatkokehityksen tai lopettamisen välillä. Niin asiakkaiden, yhteiskunnan kuin työntekijöidenkin odotukset haastavat organisaatioita toimimaan uudella tavalla pystyäkseen vastaamaan muuttuviin tilanteisiin. Oppiva organisaatio ja innovaatiokulttuuri ovat ketteryyden kulmakiviä ja auttavat näissä haasteissa.

Webinaari on suunnattu kaikille jatkuvasti innovoivan organisaation rakentamisesta kiinnostuneille yrityksissä, yhteisöissä ja julkisella sektorilla.

Webinaarin sisältö

Liity mukaan kuulemaan kokeneen asiantuntijan ajatuksia ja huomioita liiketoiminnan ketteryydestä sekä innovaatio- ja kokeilukulttuurista, pohjautuen pitkään kokemukseen erilaisten ketterien viitekehyksien ja niitä käyttävien organisaatioiden parissa.

Webinaarissa tutustutaan oppivaan organisaatioon, jatkuvaan toiminnan kehittämiseen sekä innovaatiokulttuuriin, jotka yhdessä muodostavat yhden lean-ketterän organisaation tunnusmerkeistä: jatkuvan oppimisen kulttuurin.

Webinaarin asiantuntija

Asiantuntijana webinaarissa toimii Tieturin seniorikonsultti Anssi Rusanen, jolla on pitkä kokemus ketteristä menetelmistä, transformaatioista niihin sekä tiimien ja liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on sertifioitu SAFe Program Consultant (SPC)  ja hän on toiminut monenlaisissa rooleissa ketterissä sekä sellaisiksi siirtyvissä organisaatioissa, erityisesti haluten auttaa ihmisiä ja heidän toimintaansa kaaoksen keskellä.

Tieturin ketteryyskoulutuksia