Webinaari: Tietoturvaa hybridi-ympäristöissä

Aika: 09.03.2022 14:00
Kesto: 45 minuuttia

Olemme viimeisen parin vuoden aikana tehneet globaalisti ison digiloikan, mutta onko tietoturvamme pysynyt tässä loikassa mukana?

Monella meistä on uusi tapoja tehdä töitä, joihin liittyy laajasti digitaalisten palveluiden hyödyntäminen. Kyberavaruudessa on satoja miljoonia uusia käyttäjiä, jotka ovat potentiaalisia kohteita myös kyberrikollisille. Hybridi-ympäristöissä riskit kasvavat ja tarvitsemme uusia työkaluja näiden riskien hallintaan ja torjuntaan. Microsoft on merkittävä pilvipalveluiden tuottaja ja siellä on tehty pitkään työtä pilvipalveluiden tietoturvan kehittämiseksi ja parantamiseksi. Microsoft on tuotteistanut tietoturvaosaamistaan ja -tekniikoita palveluiksi, joiden avulla asiakasorganisaatiot pystyvät suojaamaan omaa tietojärjestelmäänsä hybridi-ympäristöissä.

Organisaatiot ovat laajentaneet tietoteknisiä ympäristöjään pilviratkaisuilla (Microsoft 365, Azure AD, Azure) ja siirtyneet hybridi-ympäristöön, jossa palveluita tuotetaan sekä omasta ympäristöstä että pilvestä. Valitettavasti tietoturva ja sen työkalut eivät välttämättä ole pysyneet aina kehityksessä mukana. Webinaarissa avataan asiakkaan kohtaamia ongelmia ja sitä, miten niihin pystytään vastaamaan tietoturvan avulla.

Webinaarissa tutustumme lyhyesti myös hybridi-ympäristön tietoturvan haasteisiin ja Microsoftin tarjoamiin tietoturvatekniikoihin ja -palveluihin sekä tuleviin ratkaisuihin.

  • Tietoturvan haasteet ennen ja nyt
  • Hybridi-ympäristöjen uudet haasteet
  • Microsoft Defender -tuoteperhe

Jos haluat tutustua tarkemmin Microsoft Defender -tuoteperheen tuomiin hyötyihin, tule mukaan koulutukseen.

Webinaari pidettiin 9.3.2022 klo 14.00 – 14.45.

Webinaarin asiantuntija

Webinaarin puhujana toimii kokenut kouluttajamme MCT Kari Kuosa ProTrainit Oy:stä.

Muita Tieturin koulutuksia

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

Tietoturva Microsoft 365 Microsoft Azure