Webinaari: Uusi TOGAF® standardi – mitä uutta?

Aika: 07.11.2022 13:30
Kesto: 45 min

Kokonaisarkkitehtuurin lähes de facto viitekehys TOGAF® on odotetusti ja toivotustikin uudistunut perusteellisemmin. Sen uusin versio, TOGAF Standard 10th Edition, tuo uusia ulottuvuuksia kokonaisarkkitehtuurityöskentelyyn.

Tässä webinaarissa pitkän linjan asiantuntija, kouluttajamme Ben Kalland käy läpi TOGAF-standardin perusasiat sekä erityisesti uuden version tuomat muutokset.

Webinaari soveltuu sekä heille, joille TOGAF-viitekehys on uusi tuttavuus että heille, jotka jo tuntevat TOGAF-standardin jonkin aiemman version ja haluavat tietää uuden version uusista ominaisuuksista.

Webinaarin ajankohta: 7.11.2022 klo 13.30 – 14.15.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sisältö TOGAF-webinaarissa

  • Mitä kokonaisarkkitehtuuri on?
  • Miten TOGAF standardia käytetään?
  • Mitä uutta löytyy TOGAF standardin uudesta versiosta?
  • Miten sertifioituminen uuteen versioon tapahtuu?

TOGAF-webinaarin asiantuntija

Ben Kalland on palvelunhallinnan ammattilainen, joka on nähnyt IT-alaa eri suunnista jo 30 vuoden ajan. Hänen erikoisosaamistaan ovat TOGAF, ITIL®, COBIT ja ISO 20000 sekä muut mallit ja standardit, jotka tuovat lisäarvoa ja laatua IT-palveluihin. Benin koulutuksen ja konsultoinnin missio on osaamisen siirtäminen asiakkaalle. 

Tieturin arkkitehtuurikoulutuksia

Koulutuksemme TOGAF standardin uuteen versioon:

TOGAF® is a registered trademark of The Open Group.

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

TOGAF Kokonaisarkkitehtuuri Yritysarkkitehtuuri