Webinaari: PRINCE2® projektimalli luo periaatteilla jämäkkyyttä ja prosesseilla joustoa

Time: 06.05.2022 09:00
Duration: 60 min

PRINCE2 on globaalisti yksi maailman tunnetuimpia projektijohtamisen malleja. PRINCE2 venyy käytettäväksi hyvin erilaisissa projekteissa ja toimialariippumattomana sopii sovellettavaksi aiheeseen kuin aiheeseen.

Tässä webinaarissa kokenut projektiammattilainen avaa miten PRINCE2-mallia ohjaavat seitsemän periaatetta tuovat jämäkkyyttä projektien johtamiseen. Katsomme myös miten PRINCE2-mallin seitsemän prosessia varmistavat joustavuuden kaikissa olosuhteissa.

PRINCE2-projektimallilla on pitkä historia. Vuonna 1989 ensimmäinen malliversio laadittiin tukemaan sen ajan tietojärjestelmäprojekteja. Mallia on vuosien mittaan päivitetty monta kertaa. Alkuperäisen nimilyhenteen (Projects IN Controlled Environments) ajatus kontrolloitavasta projektiympäristöstä on aikansa elänyt. Uusin versio onkin fiksusti yhdistänyt sekä jämäkkyyttä että joustoa yhteen ja samaan projektimalliin. Liity mukaan webinaariin kuulemaan lisää!

Webinaarin ajankohta: perjantai 06.05.2022 klo 09.00–10.00

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Webinaarin kohderyhmä

Webinaari on suunnattu projektipäälliköille ja muille ammattilaisille, jotka työssään vetävät projekteja/hankkeita tai osallistuvat projekteihin yrityksissä, yhteisöissä tai julkisella sektorilla.

Tieturilta löydät yli 30 koulutusta projektityöhön, mm:

Katso kaikki projektikoulutuksemme

Katso myös blogi- ja webinaaritallennetarjontamme aiheesta

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Tags

PRINCE2 Projektijohtaminen Projektipäällikkö Projekti